miércoles, 26 de septiembre de 2018



RECUPERAT



El control de blog que havíem perdut des de fa
mesos, quan Google ens va enviar un avis segons el qual, havia hagut un accés indegut al control del blog. Des de aleshores ens ha estat impossible poder tornar a entrar en ell.

Des d’aquí volem agrair a uns informàtics, que desinteressadament ens han ofert la seva el seu inestimable ajut, per tal de recuperar el control del blog.

Així doncs, es d’esperar que ens puguem tornar a reorganitzar, per poder anar publicant alguna cosa i més ara, que el cotarro polític al nostre país sembla estar bullint: entre moció de censura per part del PSOE, intent de recomposició del PP, títols acadèmics que eren més falsos que un duro sevillà, dimissions de ministres estrafolaris, eleccions a la vista, amenaces sobiranistes, polítics presumptament delinqüents empresonats, altres, fugits per cames al país de la “Justicia, nunca jamás” i tot supervisat per un president titellaire que tant li fot tot, tant li fot el seu partit, els ciutadans, el país i fins i tot l’oposició. Ell ja té el sou de president o ex president de per vida, que li dona per pagar l’hipoteca del seu xalet amb jardí i piscina a Pozuelo de Alarcón, la ciutat més cara d’Espanya.
Mentrestant a Lleida, el nostre alcalde Ros ha fugit també per cames, cap al refugi d’immunitat diplomàtica que suposa l’ambaixada d’Andorra. Ha marxat sense importar-li els que els hi pugui passar als seus regidors de l’Ajuntament, que lluiten entre ells dividits en dos grups, el de l’actual alcalde Felix Larrosa i el de la tinent d’alcalde Montse Mínguez. De moment la batalla per la nova alcaldia la va guanyar Larrosa, però diuen, que el dia del Ple, al que no va assistir Ros, al saló estaven presents molts ex regidors i personal de confiança de l’ex alcalde Siurana.
¿Serà tot plegat, una casualitat?
Intentarem esbrinar-ho.

Lleida  26 de setembre de 2018

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]