miércoles, 4 de octubre de 2017

Des de la meva finestra


“Escuchen al Rey: restauren la ley” 

Aquest es un dels titulars de premsa més comentats avui, “Escuchen al Rey: restauren la ley en Cataluña”. Certament, ahir el rei va fer un discurs totalment ajustat a la realitat catalana. Podem dir però, que arriba tard i en conseqüència, sembla que sigui un rei despreocupat del poble. Ja sabem que el poder executiu està en mans del Govern, però no feia cap falta arribar a la deteriorada situació actual. Esperem que el Govern del flegmàtic Rajoy prengui nota i posi ordre a Catalunya, potser hauria de considerar la possibilitat que suposa, que l’incendi que hi ha a Catalunya, encengui també en altres regions.

Malgrat tot, queda ben clar que una de les coses de les que estem més necessitats a Catalunya és de cultura, doncs aquí s’acompleix allò que algú molt encertadament va sentenciar: “La ignorància és molt atrevida”, una ignorància que posada al costat d’uns governants rebels, sediciosos i anti sistema, forma una substancia que comença a encendre la societat catalana.

Hi ha una cosa que si tinguessin una mica de seny els rebels veurien: els membres del Govern de la Generalitat, cabdills des de fa anys de la revolta, van incitar als seus seguidors per tal de que anessin a votar il·legalment el passat diumenge.  I mentre per defensar la causa, els seguidors s’enfrontaven de bona fe amb la policia antidisturbis que va enviar la jutge, ells, els cabdills saben de la repressió que sofrien alguns dels seus seguidors en els centres de votació, els, els cabdills, anaven a votar d’amagat a altres centres llunyans, en comptes d’estar en el punt de conflicte defensant la causa i als seus seguidors. Doncs miri, com això, tot el que han anat muntant en aquest desafiament llarg i constant a la llei.

Esperem que el Govern del flegmàtic Rajoy es tregui els taps de les orelles i en escoltar el clamor que hi ha en societat espanyola, posi ordre a Catalunya. El Govern, li agradi o no, té l’obligació inexcusable de imposar el compliment de la llei.          

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]