lunes, 25 de septiembre de 2017

La Tira


Alcalde, on van anar a parar els 36 milions?

A finals del 2.010 es va suscitar un agre debat entre el Cap de la oposició i l’alcalde de Lleida, enredats en una discussió, sobre el cost de la Llotja, la joia de la corona del nostre alcalde, Àngel Ros.

L’alcalde Ros, va dir i repetir, que “La Llotja no ha costat ni un euro als lleidatans”. Aleshores, al repassar l’assumpte, es va veure que els lleidatans, vam tenir de pagar 10,7 milions d’euros (1.780 milions de les antigues pessetes), en el impost de plusvàlues per la venda dels  terrenys adjacents, per tant d’entrada ens ha costat 10,7 milions.

Si ja no hi havia massa dubtes de que el nostre alcalde ens va enganyar un cop més, resulta que ara ens acabem d’assabentar, de que les tant repetides paraules de l’alcalde Ros, “La Llotja no ha costat ni un euro als lleidatans”, són una bretolada de primer ordre, o de matricula d’honor. Doncs resulta que repassant els Pressupostos de l’Ajuntament del any 2.008, apareix a l’apartat de Despeses, una partida que diu: Palau de Congressos: 36 milions d’euros.

A veure Sr. alcalde Ros, primer ens vàreu dir, que el Palau de Congressos o La Llotja, es feia amb els 49,5 milions d’euros, que es treien de la venda d’una parcel·la que queda al final del pati, on s’havien de fer dues torres de pisos de alt estanding. En base a aquest argument, vàreu dir que La Llotja no ens havia costat ni un euro als lleidatans, desprès vam veure que al menys ens havia costat els 10,7 milions dels impostos i ara veiem que al 2.008 ja hi havíeu destinat 36 milions. En què quedem?

Sr. alcalde, si la Llotja, com heu dit moltes vegades, es va pagar amb la venda de la parcel·la per a construir les torres, on van anar a parar els 36.000.000€?

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]