lunes, 26 de junio de 2017

La Tira


Àngel Ros, que t’han vist el plomall 

Continua la polèmica entre els regidors del Comú i l’equip de govern socialista de l’Ajuntament de Lleida. Sembla ser, que El Comú ha denunciat a tres beneficiats per les prescripcions de multes de trànsit, com són l’alcalde, Àngel Ros, la regidora d’Economia, Montse Mínguez i la regidora de seguretat, Sara Mestres. També parla d’un restaurant que en té unes 90 multes prescrites, a més d’un càrrec important de la judicatura i sis empreses importants de la ciutat.
A hores d’ara, els dubtes sobre la credibilitat de l’alcalde, ja són molt grans. Va dir al Plenari de l’Ajuntament a finals de maig, que “De multes prescrites en aquest ajuntament no en trobaran gaires” i ara resulta que els regidors del Comú, diuen haver presentat a la Fiscalia de Madrid, més de 665 documents, aleshores està molt clar que les paraules de l’alcalde eren enganyoses, i si ens enganya en un assumpte de la seva acció de govern, també ens pot enganyar en moltes altres coses.
Creiem que, qui més qui menys a Lleida, sap que Àngel Ros, des de que va començar a ser alcalde, ha anat sempre un cop per setmana a dues emissores de radio locals, des de on i a la manera de “Aló presidente” que feia el veneçolà Hugo Chaves, a anat repartint lliçons d’ètica, rectitud i moral, a tothom que el vulgues escoltar. I ara veiem que ens va enganyar al Plenari de l’Ajuntament?

Si al fet de que només té vuit regidors i per tant, sembla que estigui en davallada electoral, ara se li sumen aquestes mentides escandaloses, tot plegat fa pensar que Ros no repetirà com a proper alcalde de Lleida, o al menys ho tindrà molt difícil. També tenim entès que fa uns dos anys, en un dinar nadalenc va confessar que ell “ja es podia jubilar perquè havia fet molts diners”. Però, quant són molts diners i d’on han sortit tants diners?

Segons diuen els regidors del Comú, han presentat la seva denuncia a la Fiscalia de Madrid, exposant considerar, que el fet de deixar prescriure tantes multes de trànsit a persones pròximes o relacionades amb el poder municipal, ha ocasionat un greu perjudici econòmic a les arques municipals, malgrat que no han especificat quant podria sumar aquesta irregularitat.
Pel que tenim entès, reflecteixen en la seva denuncia, com persones de l’equip de govern, poden haver incorri’t en els delictes de prevaricació i malversació de fons públics. I compte, que si finalment fossin condemnats per malversació, la pena podria esser la de presó.

A banda del que pugin dir els tribunals (si és que algun dia tenen alguna cosa a dir) al respecte, el que pot quedar és la imatge: és el judici polític i mediàtic. És la sensació d’haver estat governats per un Ajuntament on presumptament, s’ha estat privilegiant a segons qui, i parlem de persones o empreses properes al poder. I per tant en definitiva, podria haver la sensació, d’haver estat governats per un Ajuntament trampós, on els privilegis d’uns quants han estat pagats per tots els demés.

Si tot s’acabés demostrant judicialment, fora la confirmació a les nostres sospites, que des d’aquí i durant anys hem vingut exposant sobre Àngel Ros.

Manifestem i reiterem les nostres sospites, sobre que Àngel Ros no és realment el que sembla i continuem pensant que en el fons, només és un xarlatà de fira, fins i tot pensem que ell no té massa preocupació per respectar la llei (i el tema de les multes prescrites ho sembla demostrar) encara que sempre digui al contrari, mentre ens exigeix als veïns de la ciutat el total respecte de la normativa, a més de tenir-nos castigats amb els impostos més elevats de tot el país.

Tot plegat es tracta d’un assumpte que ha de ser clarificat per part de les persones denunciades i especialment per part de la regidora de seguretat, Sara Mestres, a qui recomanem que en comptes d’emetre informes exculpadors a corre-cuita pel seu “jefe”, Ros, doni la transparència deguda, mostrant els certificats de correus on es notificava als deutors de les multes prescrites. Aquesta es la feina que ha de fer en comptes d’insultar als seus companys de Consistori del Comú, que sí han fet la seva feina. El que han de fer els denunciats, és un exercici de transparència i clarificar l’assumpte de les multes prescrites a segons qui.    

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]