miércoles, 14 de junio de 2017

La Tira


Quan la vara de mesurar sembla molt diferent

El passat divendres van aparèixer uns cartells en alguns carrers de Lleida, en els que hi havia quatre fotografies, eren els líders a Catalunya de: PP (X. García Albiol), C’s (I. Arrimadas), Catalunya Si que es Pot (L. Rabell) i PSC (M. Iceta).
Al mateix dia, Fiscalia de Lleida, anuncià que obre una investigació, per un presumpte delicte d’odi que poden destil·lar els cartells apareguts, ja que diuen tenir “un to amenaçador”.

Estem completament d’acord amb la decisió i amb la rapidesa de la Fiscalia de Lleida, en ser contraris a aquestes practiques, que ens semblen neo-nazis. No sabem qui ha penjat els cartells, però sí tenim una certa  sospita sobre qui poden ser els autors d’aquesta bretolada.  
Per tant des d’aquí felicitem a la Fiscalia de Lleida per la extraordinària rapidesa en reaccionar, de la mateixa manera que ens agradaria poder-la felicitar també, per comunicar-nos que està investigant altres causes que ens semblen greus: si no anem errats, aviat farà un parell d’anys, la premsa lleidatana va publicar que el Jutjat havia rebut una denuncia sobre uns fons dineraris (17 milions-any) que rep la Diputació del Ministerio de Salud, sota el concepte de “partida para salut pública” i que sembla ser des de 1990 venen sent aplicats a altres finalitats. Bé, doncs encara no hem tingut noticies de que Fiscalia ho hagi investigat, o arribat a cap conclusió.

En l’últim plenari de l’Ajuntament de Lleida, va saltar una acusació molt greu contra l’equip de Govern, consistent en que s’haurien deixat prescriure multes de trànsit, a nom d’alguns regidors socialistes.  D’això, que ja fa dues setmanes, no hem sentit a dir, que Fiscalia de Lleida hagi obert una investigació per malversació de cabdals públics, o per prevaricació (per exemple).

Tot i recordant l’enrenou que va haver fa poc en Fiscalia Anticorrupció de Madrid, ens preguntem (i creiem no ser els únics) el perquè, Fiscalia de Lleida s’implica immediatament en el tema dels cartells i en canvi no sembla fer-ho en altres temes?

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]