jueves, 26 de enero de 2017

La Tira


La vergonya dels excrements de gossos a les voreres

L’Associació de Veïns de la Bordeta està sent boicotejada, en la seva campanya contra els propietaris incívics de gossos, que deixen els excrements al terra de les voreres del barri.
Fa pocs dies, la AAVV va iniciar una campanya contra els propietaris incívics de gossos, penjant cartells pels carrers, on apareix un senyor amb cara de porc, que porta un gos i que ha deixat els excrements a la vorera sense recollir-los.

La presidenta de l’Associació de Veïns, Mari Carmen Guerrero, ha explicat que la campanya només va adreçada contra els propietaris incívics i que afortunadament, hi ha altres propietaris que compleixen l’Ordenança Municipal i recullen els excrements del terra.
Sembla per tant, que els qui treuen els cartells de la campanya de la AAVV, deuen de ser els propietaris incívics, en donar-se per al·ludits i potser inclús, ofesos per la campanya.
A aquests propietaris de gos, incívics i que es donen per al·ludits, els hi volem donar un consell: si volen tenir gos, s’han de mentalitzar que també estan obligats a recollir els excrements de les voreres.

Per a tots aquests propietaris incívics tenim una pregunta: Si vostès van caminant per una vorera de la ciutat i sens adonar-se’n, xafen un excrement de gos, que els hi deixa la sabata empastifada (amb una pudor que no marxa i cal comprar unes altres sabates), vostès es posen molt contents?

Aquest però, no és un problema només de aquest barri, sinó un problema de tot Lleida i per un únic motiu: si la Guardia Urbana, de la qual és Cap l’Alcalde, fes la seva feina i es dediqués a vigilar pels carrers, ni tindríem los voreres vergonyosament brutes amb excrements de gos, ni es donarien aquests enfrontaments entre veïns.

Per tant, un cop més ens veiem obligats a preguntar al nostre alcalde, Àngel Ros:
Si els veïns de Lleida complim amb la nostra obligació, paguem tots els impostos (que no són, ni pocs, ni barats, sinó tot al contrari), perquè vostè no compleix també amb la seva obligació i ens lliura d’aquestes porqueries deixades a les voreres per alguns veïns incívics?

Escolti Alcalde: no ens queda gaire clar, a que deu dedicar el seu temps laboral la Guardia Urbana. I si no vigilen pels carrers de la ciutat, que fan. Quina utilitat ciutadana en trèiem, de tenir-los com a empleats públics municipals?

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]