lunes, 30 de enero de 2017

Des de la meva finestra


Pallassos, fora de la política

Des de fa anys, hem sentit comentar una frase que atribueixen a el ex president, Josep Tarradellas, malgrat que si es seva, mai s’ha explicat en quin context la va dir. Es diu que Tarradellas va sentenciar que: “En política es pot fer de tot menys el ridícul”. De tota manera, sembla un pensament molt assenyat i que per tant, l’hauria de tenir en compte tota la nostra classe política.

Lamentablement ni els “honorables”, Puigdemont, Junqueras, Romeva, i molt menys els de la CUP, han tingut en compte en cap moment el savi pensament de Tarradellas. 
I així, mentre el trio de “honorables”, tot i fent un ridícul espantós, estaven en una conferencia a Brussel·les, explicant als pocs que els van voler escoltar, les suposades avantatges que ens portaria la presumpta independència als catalans, tot i queixant-se, segons diuen, que a ells no els hi fan cap cas a Espanya. I pel que sembla a fora, tampoc.

Però mentre a Brussel·les tenia lloc aquesta cara funció de putxinel·lis, lamentablement també, es moria a l’Hospital de Blanes, una nena per falta d’assistència mèdica, mentre esperava una ambulància pediàtrica.
Al dia següent, un afamat metge explicava als mitjans de comunicació, que en casos com aquest, el primer que s’ha de fer es “estabilitzar” al pacient. El moll de tot, està en que només hi ha dues ambulàncies pediàtriques per tot Catalunya, es a dir, un equipament pràcticament testimonial, perquè si les ambulàncies estan a Barcelona, quan arriben a Lleida, posem per cas, el pacient ja s’ha mort, que és el que va passar a Blanes. Aquests fets paral·lels han deixat indubtablement a la vista de tots, la veritable situació, es a dir la informació.

No cap dubte que davant un desgraciat cas com aquest, en qualsevol país una mica avançat políticament, recolliria unes quantes dimissions al dia següent. Aquí no, en comptes d’això el que recollim dia si i dia també, són més i més fantasies independentistes.
Aquest desgraciat succés, posa de manifest com el Govern de la Generalitat i els seus socis, ens tenen sotmesos a grans retallades sanitàries, perquè diuen que com que “Espanya ens roba” no hi ha diners, mentre sembla que sí que n’hi ha (150.000 euros) per pagar una sala a Brussel·les, per tal de desgranar allí tot un seguit d’entelèquies independentistes. Al que s’ha d’afegit que ja devem 87.000 milions d’eruos, es a dir, els diners d’Espanya han arribat, però qui sap en que s’han gastat?

Si els “honorables” que van anar a Brussel·les, fossin com cal, al dia següent haurien d’haver convocat una altra conferencia de premsa a la Generalitat, demanant als menys perdó als catalans, per tan greus despropòsits, i no ho van fer.  

Els catalans que ja tenen una certa edat, expliquen que tenen avui, una visió molt diferent de la institució que representa la Generalitat de Catalunya, de la que tenien quan desprès del franquisme, va començar a funcionar. Aleshores la miraven amb una gran il·lusió que ara s’ha esfumat. 

Personalment, crec que els “honorables” dels putxinel·lis, han fet una vegada més, un ridícul espantós i el pitjor de tot, és que veig la Generalitat com una institució des d’on no es pensa amb els catalans, es despatxa l’engany i s’ha vingut practicant la cleptocracia.

El que està clar, és que si els ciutadans de Catalunya continuem votant a aquests radicals, la situació en tots els sentits, continuarà essent la mateixa.
És molt probable que abans d’acabar l’any tinguem eleccions anticipades, per les que avanço ja un possible eslògan: Pallassos, fora de la política.

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]