lunes, 12 de diciembre de 2016

La Tira


Ros, un alcalde controlat per Ciutadans

Fa poc que l’alcalde de Lleida, Àngel Ros, va defensar que es fes un judici a l’exconseller de la Generalitat, Francesc Homs per la consulta del 9-N.
Davant d’aquesta postura podem pensar allò de: Carai, com canvien les coses! Primer varem veure a Ros defensant la consulta per sobre de tot i fins i tot, l’independentisme, encara que ho fes d’una forma encoberta.
Tots recordem, com l’alcalde va potenciar la consulta, oferint fins i tot, locals municipals per a posar les urnes de cartró. Es clar que en aquest sentit, l’afany sobiranista de Ros s’ha vist frenat per la vigilància que exerceix sobre ell el grup municipal de Ciutadans, totalment contraris a les dèries sobiranistes. Si no fos per això, l’alcalde ens hagués posat l’Ajuntament en la Associació de Municipis per la Independència, que Ros sí va començar a tramitar, fins arribar els resultats de les eleccions municipals, davant els quals el grup de Ciutadans va impedir l’entrada formal en aquesta Associació.

Ros diu ara que ell, efectivament va anar a votar a les urnes de cartró del 9-N, perquè no ho pot amagar. Però s’excusa tot i dient que ell “va votar en blanc”. Es pot creure que ell, que tant i tant va defensar el separatisme, finalment anés a “votar en blanc”?

Quan les persones entren en contradicció i se’ls hi retreu, només queden dues solucions: o demostren ser capaces d’explicar convincentment la seva contradicció, es a dir els seus fets, o simplement per esbrinar la realitat, hem de considerar la seva posició primera.

Una vegada més, expressem que no ens creiem el que ens diu l’alcalde Ros: es rectifica a si mateix defensant el judici a Homs, igualment ho fa, dient que “va votar en blanc”.
El que passa, és que Ros està fortament controlat pel grup municipal de Ciutadans.  

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]