viernes, 30 de diciembre de 2016

Des de la meva finestra


El mon ens mira...

Això és el que van semblar donar a entendre, els portant veus de l’independentisme català, quan van fer publicar en els mitjans de comunicació  subvencionats, com 15 diputats del Parlament britànic a Westminster, van recolzar  a la Presidenta del Parlament català, perquè està segons ells, sotmesa a una persecució per part del pervers Estat espanyol. 
Davant d’aquest gran recolzament a Forcadell, només cal apuntar dues coses: els 15 diputats que van donar suport a la Presidenta imputada, són de partits separatistes britànics, però és que a més, el nombre total de diputats a Westminster és de 650. Miri com es miri, no és un gran recolzament, sinó un suport més aviat testimonial. Aquesta també podria haver estat la noticia a la premsa, però es clar, “poderoso caballero es don dinero” i en aquest cas, on manen els interessos econòmics de les subvencions i els anuncis oficials, el que es va fer, és destacar la solidaritat teòrica d’una minoria, per sobre del desinterès de una majoria, quan aquesta va estar la pura realitat.
Caldria veure que haguessin publicat tots aquests mitjans de comunicació ”amics”, si no tinguessin l’aixeta oberta de diners, que ragen del “procés”.

En aquest punt del guió ens podem preguntar, I tot això perquè?  Doncs segurament, per intentar dissimular una evidencia, la de que el procés s’està anant en orris, encara que sigui d’una forma lenta.  Per tant, entre les ocurrències que van muntant i les informacions interessades, procuren mantenir viva la flama del procés. Un procés que comença a ser ja una mica pesat, tant pels qui no són independentistes, com pels que si van manifestar ser-ho en el seu moment.

Un altre fet incontestable, és que el procés separatista està sent frenat per un procés judicial. Perquè, què passarà si Kiko Homs, Mas o la mateixa Forcadell són condemnats i inhabilitats, poso per cas?
Aquest és el motiu pel que Puigdemont torna a la vella revindicació del referèndum pactat, un escenari del que no vol sentir a parlar la CUP, que mira com una ERC que fa el ronsa, que no s’acaba de definir, mentre un Junqueras somrient es limita a fer ganyotes.
El mateix motiu pel que Raúl Romeva, l’ex eurodiputat qui tenia tanta fama de somiatruites entre els seus companys de ICV, ens vingui dient que hi haurà referèndum vinculant.  El que no ha explicat, ni ho farà, és explicar com pensa fer-ho, sense ris de ser cridat a declarar per l’Audiència Nacional?
Si són tant pinxos, perquè no proclamen ja directament la DIU (declaració unilateral de independència)?  Doncs perquè tenen la certesa de que farien cap a la garxola i això no els hi fa cap gracia. En definitiva, són uns falsos herois bocamolls, que tenen por a la garxola.

 Només començar tot aquest teatre representat en un escenari real, Mas ja ens va dir que farien un viatge cap a Itaca, es a dir en lloc. El gran assoliment d’aquest independentisme lligat al “prusés” (en barceloní), és un deute institucional de 74 mil milions d’euros que no sap ningú com es podrà tornar.
Si tots els que ara i de moment (i poden ser més en poc temps) han estat imputats, acaben sent condemnats, quedaran automàticament apartats i fora del circuit polític de poder, hauran arribat en lloc.
En aquest cas, caldria veure que dirien sobre els condemnats, els 635 diputats del Parlament britànic (si és que tinguessin a bé, dir alguna cosa), però es podria donar el cas, al igual que acaba de passar fa poc, que no ho volen ni comentar.  I aquest és el gran recolzament internacional a la independència de Catalunya, quan sabem que a Mas, no el va voler ni tan sols rebre’l el president del Parlament Europeu ?  

Ja ni ha prou de pallassades. Millor seria que us dediqueu-se a solucionar els problemes dels catalans.

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]