miércoles, 16 de noviembre de 2016

La Tira

La democràcia de dues lleis: una per a mi i una altra pels demés

Etimològicament parlant, errar ve del llatí errare, el que s’equivoca. Es clar que algunes vegades el que sembla una errada, no és sinó una manipulació, feta tot i posant cara de bona persona. És possible que es posi cara de bona persona, sí, però continua sent una manipulació, es a dir una enganyifa i entenem que com a tal, s’ha de denunciar.

La baralla entre els dos bàndols del PSOE, també va implicar al partit a Catalunya. El PSC, o els que queden al PSC, semblen estar totalment posicionats a favor de la postura del dimitit Pedro Sánchez i així ho va dir el seu “intuïtiu” secretari general, Miquel Iceta: “Pedro por favor, líbranos de Rajoy y del PP”.

El trencament va arribar quan al Congrés es va votar la investidura de Rajoy com a president del Govern. L’acord votat per part del Comité Federal i la Gestora, va ser abstenir-se per tal de que es pogués fer la investidura. Els set diputats del PSC al Congrés van trencar l’acord no abstenint-se, sinó votant en contra.
De seguida es van aixecar veus al PSOE demanant instal·lar el PSOE a Catalunya. De fet estan recollint signatures i ja n’hi ha unes quantes. Un sector prou important del partit, cansat ja de tants anys de deslleialtats, el que demana és trencar totalment amb el PSC.

Davant l’enrenou, Miquel Iceta va tenir d’anar ahir a Madrid, per a donar explicacions davant el president de la Gestora, Javier Fernández. Pel que sabem, no van arribar a cap acord, més enllà d’allò que és diu, procurar no tancar la porta. O dit en les seves paraules: “seguirem parlant del tema”

A pesar de tot, l’alcalde de Lleida, Àngel Ros, es dedica a defensar la deslleialtat comesa en la votació al Congrés. Diu que “s’ha de cosir i sumar, ja que els socialistes catalans són imprescindibles per a un projecte de progrés a tota Espanya”.
Escolteu senyor Alcalde amb vocació de sastre a temps parcial, a veure si ho entenem: es pren un acord democràtic en el si del Comité Federal i el PSC, havent participat en l’acord que s’ha pres, no respecta la decisió?
Vaja un sentit democràtic demostreu tenir al PSC, oi que sí senyor Alcalde? Així us va. Sou president d’un partit que va enrere com els crancs, a part de que durant els vuit anys que vareu governar a la Generalitat, els ciutadans de Catalunya no vam veure cap “progrés”, si de cas devia progressar la gent del partit. Els altres no. 

Va afegir que als set diputats del PSC al Congrés, que van votar en contra de l’acord, no se’ls pot sancionar. Escolti Alcalde, i així com és que vostè ens sanciona als lleidatans amb els seus radars semafòrics si no passem en verd?
Com us ho feu, que sempre teniu dos lleis?

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]