lunes, 31 de octubre de 2016

La Tira


Lleida, un Ajuntament sobre ocupat 

En un primer moment, vàrem arribar a la conclusió de que els veïns de Lleida som uns perfectes toca nassos per no dir una altra cosa. Els números són els que són, i les xifres donen aquesta impressió, però hem visitat les dependencies municipals (les que són obertes al públic) inclosa l’alcaldia i no hem vist cap aglomeració de lleidatans fent tràmits en cap departament, més aviat tot al contrari? 

Dient-t’ho amb total claredat i a la vista de les xifres, els departaments de l’Ajuntament de Lleida hauria d’estar a rebentar de lleidatans cada dia, personant-se allí per tal de fer les seves consultes, suggeriments o els seus tràmits, però ens hem trobat amb que no és així, sinó que els departaments estan pràcticament buits de públic i només hem vist a treballadors municipals?
Algú ens ha alertat sobre la qüestió: “Quan era alcalde Siurana, hi havia 900 empleats municipals, però ara amb Ros ja són 1.722”.  Aquest és el motiu pel que ens preguntem: Tant ha augmentat el volum de feina a l’Ajuntament de Lleida en aquests anys? O és que els lleidatans ens hem convertit en uns toca nassos i dia sí, i dia també, ens estem personant massivament en les dependencies municipals?


No sabem el que passa amb l’ocupació a l’Ajuntament de Lleida, però hem estat rastrejant dades comparatives amb altres ajuntaments prou importants i ens ha sortit la següent comparativa:


És a dir, a Madrid tenen 297 habitants per cada empleat públic, mentre que a Lleida en tenim només 80. I aquesta dada només pot tenir dues lectures: la primera, que els lleidatans donem tres vegades més feina que els madrilenys. O una segona, que l’Ajuntament de Lleida fos un “enxufament”, on el poder municipal, es a dir Ros, “enxufés” empleats públics innecessaris. En aquest cas i com que Ros no ho ha explicat, ens preguntem si en el fons, podríem estar davant d’allò que en diuen “compra de voluntats” o “vot captiu”?

Hem consultat el Pressupost Municipal del 2016, on es diu que d’un Pressupost de 147.442.632  €,
es destinen 56.031.060 € a Despeses de Personal, es a dir un 38% del Pressupost Municipal.   

Ens preguntem: Per quin motiu, els lleidatans tenim de suportat cada any, uns Pressupostos Municipals on el 38% es destina a pagament de Personal?
O si es vol preguntar d’una altra manera: Que en trèiem els lleidatans d’aquesta decisió arbitraria de l'alcalde Ros i que paguem entre tots?

A veure Sr. Alcalde, què està passant amb tot això?

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]