viernes, 28 de octubre de 2016

La Tira


Interrogants sobre la gestió de Ros

El passat dia 6, l’alcalde de Lleida, Àngel Ros va tenir un ensurt molt seriós, ja que al Ple de l’Ajuntament, no es van aprovar els comptes del any 2015. És la primera vegada que un Ros molt irritat, es trobà amb aquest inconvenient, ja que no aprovar els comptes municipals, suposa una esmena i no petita, a la seva gestió. Va estar una severa reprovació.
En bona lògica, és de suposar que quan tots els grups de l’oposició van votar en contra, devia ser per algun motiu?

Però Ros és incansable quan veu que li posen interrogants a la seva gestió, així que torna a arremetre amb l’aprovació dels comptes de l’any passat, portant-los un altre cop al ple d’avui.
És clar que per a tenir algunes garanties d’èxit ha tingut que “passar pel tub” del PP i CiU, els quals fa temps porten entre mans l’assenyada proposta de rebaixar l’Impost de Bens Immobles (IBI).

En conseqüència el previst per al ple d’avui, és que amb els vots de PP i CiU, quedin aprovats els comptes del 2015 a canvi de que Ros accepti rebaixar l’IBI, un 2% pel 2017 i un 1% pel 2018. En total seria un 3%.

La rebaixa de l’IBI és una proposta que Ros ha estat rebutjat des de l’any 2008, quan el més raonable i ètic, si es governa en favor dels veïns de Lleida, era rebaixar l’impost de l’IBI, quan en els últims anys el valor de mercat dels immobles ha baixat en més d’un 30%. Per tant, en favor de qui ha estat governant l’alcalde Ros, perquè en favor dels veïns de Lleida, no?
     
L’alcalde intenta netejar la taca que li va suposar, ser reprovat en no aprovar-se els comptes del 2015 i en més motiu quan veu que el seu partit, PSC, va electoralment parlant, d’esquena i costa avall. Més encara, quan alguns dels seus propis companys de pes en el seu partit , estan parlant ja, de no tornar-lo a posar com a cap de llista.  

Etiquetas:






<< Página principal

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]