lunes, 17 de octubre de 2016

La Tira


El cas dels programes de Festa Major 

Fa poc va haver un cert enrenou encara no resolt, perquè van aparèixer 6.200 programes de la Festa Major, al costat de l’ascensor de la Paeria. Sembla ser que ningú sap com van arribar fins allí, però entenem que els programes per si mateixos no hi han anat. No tenen potes i no poden dir allò de que “aquí estem perquè hem vingut”.
Està clar que algú els hi va deixar, no sabem si amb ànim de que fossin repartits o amb tota l’intenció de tocar els nassos, però aquest no és el problema.

La qüestió està, en el que denoten aquests programes no repartits i per tant inútils, però pagats. La qüestió està, en la deixadesa que demostra aquest fet i en que la despreocupació municipal demostrada en un assumpte petit, que pot indicar però, com poden haver “mes despreocupacions” en coses més grans.

Diu que va ser un grup municipal de l’oposició, qui va donar la veu d’alarma en veure els programes tirats al terra. Està bé que estiguin al aguait, però no donen la veu d’alarma davant uns impostos sagnants pels veïns de Lleida com poden ser l’IBI, l’impost de circulació, el rebut de l’aigua, la brossa i molts altres taxes municipals.


A banda de quedar demostrada la despreocupació per part de l’alcalde en el tema, repartiment de programes de Festa Major, hem de parlar també de despreocupació per part dels grups politics de la oposició, que no fan la seva feina per tal de solucionar-nos problemes als ciutadans, com pot ser rebaixar-nos impostos. Sembla que visquin apoltronats fent la migdiada, amb els seus bons sous municipals. Els importa realment, solucionar problemes de ciutat i dels veïns de Lleida? I si és així, quan ho pensen de mostrar?

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]