martes, 27 de septiembre de 2016

La Tira



Pugem al “ferro-bus”    
Sembla que ampliar el carril bici i gastar diners inútilment, per part d’un ajuntament fortament endeutat, és en si mateix una bogeria que el grup municipal de Ciutadans hauria d’aturar.

Ampliar el carril bici, és una proposta del tinent d’alcalde, Fèlix Larrosa, suposem que amb l’anuència de l’alcalde, però hi ha més, acaba de proposar també, aprofitar la xarxa ferroviària existent, per oferir un servei públic que transporti als veïns de Raïmat, Almacelles, Torres de Sanui i Partida Vallcalent fins al mig de Lleida. Diu que seria un tramvia o  un “ferro-bus”. Proposa aprofitar les línies fèrries ja existents.    
De veritat, que algú amb dos dits de front, es pot arribar a creure tal disbarat? I com no ha proposat un tramvia que pugui pel carrer Cavallers? Ja posats a dir-les grosses...

El tinent d’alcalde hauria d’explicar en primer lloc, si quan parla de “servei públic”, vol dir que sí es fes, al igual que tots els serveis públics que tenia aquest ajuntament, acabaria també privatitzat.
I en segon lloc, com es pot entendre que un tramvia circuli per les vies de l’AVE?  O és que li diran a l’AVE que s’aturi o baixi de velocitat perquè davant d’ell, està circulant el ferro-bus Almacelles-Lleida?

A no ser, que estiguin pensant en construir un tramvia faraònic com es va fer a la ciutat de Parla, suposant un cost pels veïns de 129 milions d’euros.
Per saber sobre aquest particular, podeu buscar “La gran chapuza del tranvía de Parla”  i veureu que va fer per allí, el company de partit dels senyors Larrosa i Ros, Tomás Gómez, quan era alcalde. De moment és un assumpte judicialitzat, que estan tramitant el jutjat d’instrucció nº 5 de Parla, i el nº 31 del Contenciós Administratiu de Madrid.

Potser més ens valdria als lleidatans, que en comptes de tenir que suportar propostes poca soltes, Larrosa ens expliqués sobre el que va veure per allí, quan estava com a conseller delegat al Centre de Negocis i Convencions, La Llotja.

Explicarà algun dia, el tinent d’alcalde, Sr. Larrosa, com és que l’acord de Govern entre PSC-ERC-ICV, era el de construir la Llotja amb un pressupost de 25 milions d’euros i desprès va acabar costant-ne 49,5?

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]