jueves, 22 de septiembre de 2016

La Tira


“Appunta nene”

Des de fa molts anys, un dels grans problemes que hem tingut els veïns de Lleida, han estat les incidències en la via pública. El que no pot al·legar de cap de les maneres l’Ajuntament de Lleida, ni l’actual alcalde ni l’anterior, és que no saben res sobre l’existència d’aquest problema. Ho saben sobradament, el que passa és que no s’ha posat mai fil a l’agulla, o no hi ha hagut mai voluntat política, per a resoldre aquest problema de ciutat.

I ja que sembla que molts ens estem fixant amb el model d’entesa política que es dóna a Alemanya, doncs mira, potser ens podríem fixar també en el model policial alemany.
Que sàpiguen els incívics lleidatans, es a dir, els qui fan sorolls nocturns pertorba’n els descans dels seus veïns, els que ocupen pisos buits, els qui deixen les caques dels seus gossos pels carrers, els qui destrossen el mobiliari urbá o fins i tot, els qui tiren papers, burilles, xiclets i escombraries al terra, que si visquessin a Alemanya, tots aquests comportaments incívics els farien ben poques vegades, o fins que fossin enxampats per la policia, doncs els hi podem assegurar, que allí la policia a més de patrullar pels carrers (uniformada o no), està a l’aguait i no es fa la despistada tal i com passa aquí, sinó que és recta, contundent i fins i tot, dura.

Als qui dubtin de quan diem i puguin, els convidem a anar a qualsevol ciutat alemanya i repetir allí els mateixos comportaments incívics que fan aquí.

S’acaba de saber que a Lleida, les incidències a la via pública sumen el 70% de les consultes veïnals a l’Ajuntament.

Davant la descoberta el nostre alcalde, Àngel Ros, ha optat per la seva sortida angelical clàssica: donar una solució imaginaria al problema, que de ben segur no solucionarà res.
La solució angelical en aquesta cas, ha estat presentar una “app” a la que ha denominat “Appunta”, perquè els veïns de Lleida puguem comunicar a l’Ajuntament, els problemes que veiem a la via pública.

A veure, anem a pams: si durant molts anys els veïns de Lleida hem estat denunciant a l’Ajuntament o a la Guardia Urbana (de la qual el seu Cap es per llei, l’Alcalde), els innumerables problemes que tots hem vist a la via pública i l’autoritat competent no els ha resolt, ens volen fer creure ara, que si ho comuniquem a traves del telèfon, ens faran cas?

De veritat que a les altures que estem de la pel·lícula, espereu que algú us cregui, Sr Alcalde?

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]