lunes, 12 de septiembre de 2016

La Tira


Reconeixement a esportistes olímpics 

El passat dijous 25 d’agost, l’Ajuntament de Lleida va retre homenatge al esportista lleidatà Saúl Craviotto, que va ser medallista als recents jocs olímpics de Brasil.
Però Saul ja havia estat medallista en altres olimpíades i no havíem vist cap reconeixement, com tampoc el vam veure amb un altre medallista olímpic, el lleidatà Sergi Escobar, en la modalitat de bicicleta en pista.
Quan varem preguntar el perquè d’aquesta anomalia a persones relacionades amb l’Ajuntament no vam obtenir cap resposta convincent, vam tenir de buscar una resposta en altres àmbits.
La raó que se’ns va donar, és que per a dedicar-se plenament a l’esport, una persona necessita tenir un modus vivendi, és a dir tenir un sou per a poder viure. Portada aquesta revindicació a les institucions catalanes, s’obté la negativa per resposta.
Aleshores van tenir d’anar a la Federación Española, on a traves d’una beca ADO que han de mantenir justificant resultats, els hi permet guanyar-se la vida mentre practiquen esport a dedicació plena.

Ens va resultar incomprensible, que als esportistes lleidatans que van guanyar medalles olímpiques i fins ara, no se’ls hi havia fet cap homenatge.
No serà Sr. Alcalde, que no es feia simplement per “catalanisme”, es a dir perquè pertanyien a la Federación Española?

Fins aquest punt (i fins i tot més enllà) han arribat les coses de la dèria  independentista, en la que està implicat i molt el nostre alcalde, mentre amaga als lleidatans la deguda transparència.

No tenim massa esperances de que el nostre Alcalde sigui transparent i expliqui el perquè en altres ocasions anteriors es van ignorar institucionalment aquests èxits esportius, com tampoc tenim massa esperances de que ens doni transparència en moltes altres coses de la seva labor de govern, com per exemple, explicar qui va pagar realment La Llotja, si és que la va pagar l’empresa CERBAT (la versió oficial) o si realment els 49,5 milions d’euros es van pagar a traves d’un crèdit de Caixa Catalunya, que ara està diluït en els 12.000 milions d’euros de diner públic que es van destinar a tapar el forat de la entitat?

No serà, Sr. Alcalde, que transparència no és gaire amiga del vostre catalanisme?
No serà que us emboliqueu amb la bandera independentista per amagar la deguda transparència?

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]