lunes, 4 de julio de 2016

La Tira


Joan Gómez, un regidor problemàtic

El grup municipal de La Crida està demanant repetidament la dimissió del regidor de l’Ajuntament, Joan Gómez. És la enèsima vegada que un col·lectiu de la ciutat demana la dimissió de Gómez. El motiu que al·leguen, seria que Gómez demostra “una pèssima capacitat de gestió política i tècnica des de la regidoria de Participació”. No obstant, hem sentit rumors o sospites, sobre si hauria estat maniobrant (com en altres ocasions ha fet), en el conflicte de la zona del Turo de Gardeny.

Hem de recordar però, que a l’Ajuntament de Lleida i des de fa més d’una dècada, els regidors/es de Participació Ciutadana han tingut peticions de dimissió, per tant sembla difícil de creure, que tots els qui han accedit al càrrec tenien aquest afany manipulador i més aviat sembla que compleixen ordres u alcaldades.

En tots aquests anys, hem pogut recollir diverses queixes i malestars per part de col·lectius veïnals contra el corresponent regidors/es de Participació Ciutadana per manipulacions, per encoratjar a uns veïns contra altres. Tant és així que fa uns anys, des d’una Associació de Veïns, es va qualificar al departament municipal com a “Regidoria de Manipulació Ciutadana”.
Ens consta que les queixes per aquestes “irregularitats” s’han fet arribar sempre a l’alcalde, però ni l’actual alcalde, ni l’anterior, les han tingut mai en compte, la qual cosa certifica en certa manera, la qualificació d’alcaldades, malgrat que en alguns casos hi ha hagut enfrontaments greus entre veïns per aquesta causa.

Hem sentit a dir també, que Gómez no està gens ben vist  entre els treballadors del seu Departament, fins i tot sembla que més aviat estigui enfrontat amb ells.
Tot plegat ve a ser una mostra més, de que el seu tarannà no serveix, o no encaixa dintre l’Administració publica. Però hi ha una pregunta que ens fem: més enllà de que Gómez era company de l’alcalde Ros, quan ambdós militaven al PSUC i ens dona per preguntar: què ha aportat al Govern Municipal o a la ciutat?  Creiem que res, per tant ens preguntem de nou: Tant malament està Ros de militància al seu partit, com per a que no tenir ningú millor, o que sigui de utilitat a la ciutat, des del càrrec de Regidor?

Sr. Alcalde, heu pensat en fer dimitir a Gómez, o ja us va bé tot el que fa?

En el fons, el que ens hem de preguntar els lleidatans, és si els ciutadans, hem de Participar i assentir les decisions de la Regidoria de Participació, o si ha de ser la Regidoria de Participació, qui a de recollir i fer seves les decisions dels ciutadans, perquè es dóna la circumstància de que són dues coses molt diferents.

És clar que aquesta ultima part ens porta a una altra pregunta: és cert Sr. Alcalde, que actualment sou pocs militants a la agrupació del partit a Lleida. Tant malament estan les coses?
Com expliqueu que vos, que sempre pregoneu la “cohesió” social, tingueu el partit tant des cohesionat? No serà que acostumeu a explicar-nos les coses al inrevés de com les feu?

I no serà que potser teníeu molta militància que només ho era, en espera d’obtenir una col·locació i ara al no tenir majoria absoluta, veuen que no la podran aconseguir i per això es donen de baixa?

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]