martes, 21 de junio de 2016

La Tira


Ocupes al rectorat de la UDL

Fa pocs dies, un grup de persones entre les que hi havia algun estudiant i altres que no ho eren, van ocupar el despatx del rector de la UDL durant 24 dies. El rector com que no hi podia entrar, va tenir d’anar a un altre despatx a Cappont.

Va ser una ocupació del tot incomprensible per la seva durada, sense que ni el mateix rector demanés la intervenció de la força pública per a desallotjar el despatx, l’excusa que va donar per no cridar a la policia és que no volia violència. Bé, tal vegada no la volia, però ja la tenia al seu despatx. Així que, ens sembla que fins i tot, va estar una llarga ocupació, consentida pel rector de la UDL.

Es veu que tot va venir perquè els ocupants anaven contra la Subdelegada del Govern a Lleida que donava classes a la universitat, la qual va tenir de traslladar les seves classes a un altre lloc i protegida per la força pública.

Una setmana desprès de que els ocupants abandonessin el despatx, moment en el que va entrar la policia (quan aquesta possiblement ja sabia que no hi eren), es a dir el dimecres passat, tretze persones emmascarades, van tornar a ocupar el despatx durant mitja hora i el rector va continuar mirant per la finestra, per no adonar-se del que allí estava passant.

Sembla, que el rector d’una universitat ha de tenir entre algunes qualitats, la de fer-se respectar i quan li ocupen el seu despatx violentament, si és cert que va ser en contra de la seva voluntat, el primer que havia d’haver fet, és fer-se respectar. Com que en la primera ocasió no ho va fer, hi van tornar el passat dimecres, en aquesta segona ocasió cridant allò de “Rector dimissió”.

Potser que aquests misteriosos ocupes de despatx, si és que són tant valents, anessin a cara descoberta sense tapar-se la cara i explicant quins són els seus arguments, tant pel que fa a ocupar el despatx dues vegades, com per a demanar la dimissió del rector.


Fora prou interessant saber, que i qui, hi ha realment darrera de tota aquesta "mandanga"?

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]