miércoles, 8 de junio de 2016

La Tira


“En l’article 23 del meu poble”

No és el primer cop, que sorgeixen desencontres entre la representació sindical de la Paeria i l’equip de Govern. Ara les seccions sindicals de UGT i CGT a l’Ajuntament han acordat no assistir a cap reunió més amb l’equip de Govern, a qui acusen “d’intentar coaccionar i silenciar” la seva veu i “d’enfrontar als treballadors i culpar les seccions sindicals de tots els conflictes laborals”.

La UGT considera que a les trobades amb l’equip de Govern no són reunions, sinó un monòleg per part de la Paeria, pensen que les relacions laborals s’estan degradant molt fins uns límits impensables i “amb actituds predemocràtiques”.

La CGT per la seva banda, supediten el fet de tornar a tornar assistir a les reunions, a la resolució del conflicte plantejat per la jornada laboral, que es desbloquegin les promocions internes i es negocií cobrir les vacants. 

Des de fa anys es ve donant, que davant dels plantejaments de la Junta de Personal o des de les seccions sindicals, l’equip de Govern es tanca a tot diàleg i només entén la imposició. Les seccions sindicals assenyalen a la regidora Montse Mínguez com la interlocutora font de tots els seus desencontres sindicals amb la Paeria.
Fins i tot expliquen com en una ocasió, Mínguez volia fer valer una llei inexistent, en adona-se’n algú li va preguntar on sortia aquesta llei, i segons diuen, la regidora va contestar que “En l’article 23 del meu poble”. De ser certa aquesta historia, la resposta de la regidora no només denotaria imposició, com diuen les fonts sindicals, sinó prepotència amb majúscules i una altra cosa molt més preocupant, també il·lustraria d’una forma diàfana, un molt poc respecte per la llei.

¿És aquest el tarannà que esperem els lleidatans del nostre Ajuntament, o és que cal fer un canvi? Al cap i a la fi, el cap de partit de l’alcalde, Pedro Sánchez, cada dia insisteix que les coses s’han de canviar. Doncs som hi, canviem l’Ajuntament.

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]