martes, 10 de mayo de 2016

La Tira


Que la propaganda me la paguin els altres

Tal es sembla deduir, de l’entrellat que ara us passem a relatar.
Al juliol del 2.011 es va inaugurar el mercat de Cappont, a sobre del qual hi ha una superfície construïda d’uns 300 metres quadrats. En la campanya electoral de les municipals de aquest mateix any, es va dir que allí hi anava un centre de dia per a gent gran. Desprès de cinc anys el centre encara no hi és i ja veurem si algun dia hi serà.

Ara resulta que al carrer Lluís Besa, es va rehabilitar un edifici on van construir també un altre Centre de dia per a gent gran. Aquest però, està ja equipat des de fa un any i tampoc es posa en funcionament.

La raó que dona l’equip de Govern de l’Ajuntament per no haver-los posat en funcionament, és que al primer la Generalitat no vol concertar cap de les trenta places i pel que fa al segon, de les trenta places, la Generalitat només en vol concertar vint-i-set. De tot el qual deduïm, que si la Generalitat concertés o pagués les seixanta places, doncs no hi hauria cap problema i els dos Centres de dia ja faria temps que estarien funcionant i l’alcalde Ros s’hauria penjat unes quantes medalles amb les dos mans.

En el Centre de Cappont, la construcció va ser a càrrec de l’empresa que feia el mercat i en l’altre cas, es va pagar 1,5 milions des del Pla de Barris, es a dir a mitges entre Ajuntament i Generalitat.  Però el que realment val diners és el manteniment i el funcionament de ambdós Centres i es en la qüestió que l’Ajuntament de Lleida no vol entrar.

És mol bonic de cara una campanya electoral, dir allò del “jo he fet”, però encara resulta més maco que “allò” que has fet, ho paguin els demés.

En definitiva, una promesa incomplerta més de l’alcalde Ros, que sembla dir: Que la propaganda me la paguin els altres, que jo ja hem penjaré les medalles.
Tal vegada aquesta forma de procedir sigui legítima, però a nosaltres en sembla que això no és pas SOCIALISME, sinó VIVALISME.  

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]