martes, 3 de mayo de 2016

La Tira


Au vinga, anem-nos de Fira!

A Lleida ja sabeu, la Fira pràcticament ho és tot. El nostre alcalde, Àngel Ros, es a la vegada, President del Patronat de la Fundació La Fira de Lleida.
A l’alcalde li preocupa molt tot el que passa a la Fira, diguem que està molt absorbit per la Fira, potser més que pels problemes de la ciutat, fins i tot arriba a un punt, que ja no sabem si és que es tracta de la Fira de l’alcalde, si és que estem davant un alcalde firaire, o si és un alcalde de Fira. 
Fins aquí no s’entén però ho hem d’aguantar. Ara bé la pregunta podria ser: pot un alcalde, tot i que sigui alcalde de Fira o alcalde firaire, saltar-se la llei o eludir-la, segons els seus interessos?

Si mirem el plànol del Pla General Urbanístic Municipal (PGM) vigent, veurem que tota la pastilla dels Camps Elisis, des de la portalada fins al canal, esta qualificat com a zona verda (en verd, PU) i només hi ha marcat com a edificis, el Pavelló de Vidre, ara mesquita i el xalet (en groc, EC), tota la resta de superfície és avui dia encara zona verda, una superfície que urbanísticament no es pot edificar.

Bé, no es pot edificar però hi ha porcions de terreny que estan edificades, veiem sinó, el vial que divideix en dos parts els Camps Elisis, una cantonada de l’edifici garatge dels autobusos està construïda en zona verda, o els Pavellons que s’han anat construint. Uns pavellons cedits a Fira de Lleida. Es veu que no en tenen prou amb quatre sinó que en volen un cinquè, i és en lo que ara està ocupat el nostre alcalde. I en virtut de què, senyor Alcalde de la ciutat i senyor President de la Fira, es pot anar construint en zona verda? En virtut de què dieu?

Doncs mira, ara que hi ha aprovada una llei de Transparència, la 19/2013, “De transparencia, acceso a la información pública y buen gobierno”… “que se articula a través de obligaciones de publicidad activa, para todas las Administraciones y entidades públicas”, ens ho podríeu explicar tot això.

Per tant, senyor alcalde, Àngel Ros, ens preguntem si algun dia sabrem del funcionament comptable d’aquesta entitat, Fira de Lleida, o si entre altres coses, podrem saber si vos cobreu un gran sou com a President del Patronat Fira de Lleida, per exemple?

Què camarada Alcalde, ho sabrem tot això o no es sabrà mai? 

I la transparència que demanda el Secretari General del vostre partit, per a qui és, només pels altres partits o és per a tots?

Per cert, com us ha anat per la Fira de Hannover? 

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]