jueves, 12 de mayo de 2016
La Bona Cuina
La Bona Cuina
La Bona Cuina, es un
espai de receptes gastronòmiques, que amablement ens cedeix l’Associació de
Veïns de la Bordeta.
Es tracta de receptes de cuina que han estat
experimentades en un Curs de Cuina, que ve organitzant des de fa quinze anys
l’AVV Bordeta i que imparteix sense afany de lucre, la Presidenta de l’entitat,
Mª Carmen Guerrero.
Bacallà amb truita d’espinacs
Ingredients:
4 Talls de bacallà
¼ Kg. de farina
½ Kg. d'espinacs
¼ Kg. de fesols
3 Ous
4 Alls
1 Culleradeta de pebre roig
Oli de oliva
Sal
Preparació:
El bacallà es posa en remull fins que estigui en el seu
punt de sal.
Després en una paella amb oli de oliva es fregeix,
havent-lo prèviament enfarinat. Una vegada fregit es deixa a part.
Els fesols es posen a bullir amb sal, després d’estar unes hores en remull.
En una cassola de fang s'hi posa oli, uns grills d'alls
trinxats, una mica de farina, un xic de pebre roig i s'hi tira el suc de bullir
els fesols.
Es deixa una estona al foc, i a continuació s'incorpora
els talls de bacallà i la truita que prèviament s'haurà fet amb els espinacs,
els fesols i els ous, tot fent amb aquests últims ingredients una truita típica
d'espinacs.
Una vegada feta la truita, s'incorpora a la
cassola, havent-la tallat a trossos mitjans o al gust de cadascú.
Etiquetas: boncuin 22
Suscribirse a Entradas [Atom]