jueves, 12 de mayo de 2016

La Bona Cuina

La Bona Cuina

La Bona Cuina, es un espai de receptes gastronòmiques, que amablement ens cedeix l’Associació de Veïns de la Bordeta.
Es tracta de receptes de cuina que han estat experimentades en un Curs de Cuina, que ve organitzant des de fa quinze anys l’AVV Bordeta i que imparteix sense afany de lucre, la Presidenta de l’entitat, Mª Carmen Guerrero. 

Bacallà amb truita d’espinacs 


Ingredients:
4 Talls de bacallà
¼ Kg. de farina
½ Kg. d'espinacs
¼ Kg. de fesols
3 Ous
4 Alls
1 Culleradeta de pebre roig
  Oli de oliva
  Sal

Preparació:
El bacallà es posa en remull fins que estigui en el seu punt de sal.
Després en una paella amb oli de oliva es fregeix, havent-lo prèviament enfarinat. Una vegada fregit es deixa a part.

Els fesols es posen a bullir amb sal, després d’estar  unes hores en remull.

En una cassola de fang s'hi posa oli, uns grills d'alls trinxats, una mica de farina, un xic de pebre roig i s'hi tira el suc de bullir els fesols.
Es deixa una estona al foc, i a continuació s'incorpora els talls de bacallà i la truita que prèviament s'haurà fet amb els espinacs, els fesols i els ous, tot fent amb aquests últims ingredients una truita típica d'espinacs.

Una vegada feta la truita, s'incorpora a la cassola, havent-la tallat a trossos mitjans o al gust de cadascú.

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]