martes, 26 de abril de 2016

Opinió


Lleida a les Fosques (10)

“Una societat sense informació és una societat sense opinió”
           
I una societat sense justícia igual per a tothom, ni es democràtica ni es lliure.

Sembla ser que l’Audiència de Lleida, acaba de reobrir una querella presentada per la Diputació de Lleida contra l’ex interventor provincial, que el jutge i la pròpia Fiscalia havien arxivat fa uns dies.

Una de les causes que al·leguen es un informe pericial que no diu pràcticament res i que cinquanta alcaldes de la demarcació, de paraula, s’han queixat del esmentat funcionari.

Estem doncs en un país, on sembla que es persegueix i s’investiga al que denuncia possibles delictes, és allò que en diuen “matar al missatger” i sembla que es protegeix als possibles delinqüents d’un tema tan actual com la corrupció política.

Donaré unes pistes als òrgans judicials: a la pròpia querella hi consta la contractació d’uns detectius privats per part de la Diputació, on el pagament dels seus honoraris, podrien ser considerats una malversació de cabals públics, així com la contractació d’un lletrat de fora de Lleida, sense haver fet l’oportú concurs de contractació de serveis i possiblement pagat amb factures fraccionades. Són al menys, irregularitats administratives, que en altres contrades la Justícia investiga i fins i tot persegueix.

La Fiscalia de Lleida podria investigar d’ofici aquests presumptes delictes, així com tots els que en el seu dia es van publicar, en els que a més a més dels citats, hi havia: dietes irregulars, adquisició de bens sense concurs i el més gran de tots, la utilització dels fons de salut pública destinats al manteniment de centres hospitalaris, per aconseguir un possible poder i domini de l’oposició política, de l’edifici del balcó del serraller. Em pregunto si no se li acabarà dient balcó del bandoler.

Tot això s’uneix a que els mitjans de comunicació de Lleida, que presumptament tenen tota aquesta informació i no veiem que la publiquin. Sembla per tant, que la censuren sotmesos a les seves necessitats econòmiques i d’altres interessos personals, que com ja hem dit altres vegades, es pot reflectir en una possible contractació privilegiada i variada.

Tan mateix, podria ser que amb els mateixos fons de sanitat es subvencionin fires de la cervesa, de la república, etc., potser per tal de evitar qualsevol tipus d’oposició a la Diputació de Lleida, una oposició que veiem com a inexistent.

Es per tot això que demano, suplico, exigeixo: JUSTÍCIA.

No us adoneu tots els seguidistes d’aquesta brutícia, que els vostres fills i els vostres nets, seran les properes víctimes propiciatòries d’aquests vergonyosos comportaments?

Continuarem denunciant mentre ens deixin.

Àcrato Vidal

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]