miércoles, 20 de abril de 2016

La Tira

Denuncien contractacions “a dit” a l’Ajuntament de Lleida 

Vol dir això potser, que la labor de Govern Municipal del nostre alcalde, Àngel Ros, no és del tot legal i transparent?  I Ara. Si ell diu que l’Ajuntament sempre acompleix la llei?

=======================

Descontent i disconformitat per les darreres contractacions directes de personal laboral a l’Ajuntament de Lleida








El Comitè d’empresa, amb les Seccions sindicals representades i el recolzament de la Junta de Personal, volem fer palès el nostre descontent i disconformitat respecte les darreres contractacions directes de personal laboral que, a través dels seu servei de Recursos Humans, ha dut a terme la Corporació.

Aquestes  contractacions de personal, realitzades de forma directa no tenen les garanties de l’Acord-Conveni, ni donen compliment als principis Constitucionals d’igualtat, mèrit i capacitat, ni publicitat. Augmentant de manera alarmant l’opacitat en les contractacions municipals, que no complirien les condicions mínimes establertes per la legalitat.

 Volem fer palesa la nostra queixa per:

- No haver rebut la informació, necessària per complir amb la nostra feina com a representants dels treballadors i les treballadores.

- La manca de respecte i consideració que, “Recursos Humans” de l’Ajuntament, demostra tenir envers els òrgans de representació sindical, obstaculitzant la realització de les tasques que els varen ser encomanades a través de les urnes, pels treballadors i treballadores.

- I també, per la manca de previsió, que permet exhaurir-se o no crear, algunes borses de candidats/tes i finalment, utilitzar procediments de selecció i contractació al·legals. Tot i que, l’equip de govern disposa dels mitjans necessaris.

 Comitè d’empresa de l’Ajuntament de Lleida
 12 d’abril de 2016

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]