lunes, 18 de abril de 2016
La Bona Cuina
La Bona Cuina
La Bona Cuina, es un
espai de receptes gastronòmiques, que amablement ens cedeix l’Associació de
Veïns de la Bordeta.
Es tracta de receptes de cuina que han estat experimentades
en un Curs de Cuina, que ve organitzant des de fa quinze anys l’AVV Bordeta i
que imparteix sense afany de lucre, la Presidenta de l’entitat, Mª Carmen
Guerrero.
Calçots rebozados
Ingredientes:
24 calçots
Aceite de
girasol
Huevos
Harina
Sal
Preparación:
Escaldaremos
los calçots.
Se limpian
con agua con sal, luego se escurren.
Los rebozaremos
con harina, los pasamos por el huevo batido y freiremos en el aceite muy
caliente. Cuando estén fritos se sacan y se colocan en un plato forrado de
papel absorbente para que suelten el aceite.
Para
servirlos los colocaremos en otra bandeja.
Otra opción
es asar los calçots en el horno.
Etiquetas: boncuin 19
Suscribirse a Entradas [Atom]