domingo, 10 de abril de 2016
La Bona Cuina
La Bona Cuina
La Bona Cuina, es un
espai de receptes gastronòmiques, que amablement ens cedeix l’Associació de
Veïns de la Bordeta.
Es tracta de receptes de cuina que han estat experimentades
en un Curs de Cuina, que ve organitzant des de fa quinze anys l’AVV Bordeta i
que imparteix sense afany de lucre, la Presidenta de l’entitat, Mª Carmen
Guerrero.
Ingredientes:
1 Kg.de calamares en anillas
400 Grs. de tomates
100 Grs. de
champiñones en láminas
1 Vaso de nata líquida
3 Dientes de ajo
Preparación:
Pela y trocea
los tomates. Te será mucho más fácil pelar los tomates si los sumerges un par
de minutos en agua hirviendo.
Pica
finamente los ajos.
En una
sartén con aceite, rehoga los tomates y el ajo 10 minutos.
Añade los
calamares, tapa y cuece a fuego lento 20 minutos.
Incorpora
los champiñones y continúa la cocción 15 minutos más.
Sal pimenta
al gusto, vierte la nata antes de servir y mézclala bien.
Etiquetas: boncuin 18
Suscribirse a Entradas [Atom]