miércoles, 23 de marzo de 2016

La Tira



El molt contradictori Àngel Ros

Ja coneixem el tarannà del nostre alcalde i sabem de les seves grans contradiccions, que l’han portat de tenir 14 regidors a l’Ajuntament, a tenir-ne només 8. 

L’ultima ocurrència de Ros ha estat, que plantarà “boscos urbans” a la ciutat. Ell es mostra com un gran ecologista, potser per a intentar apartar de ell, la imatge que té “d’home de negocis”. 
Està bé que planti arbres a la ciutat, és clar que primer hauria de reposar tots els que es van morir i resten tallats a ran de terra. Si a més planta arbrat en patis municipals que estan buits millor que millor.

La última gran contradicció de Ros la vam veure el dilluns, quan ens van avisar de que estaven tallant tots els xops que hi havia al costat de la tanca perimetral del col·legi Frederic Godas (carrer Salvador Espriu). Quan vam arribar allí els acabaven de tallar i el “arbricidi” estava al terra.

Què dirà ara Ros per justificar tallar els arbres que no feien nosa a ningú? Dirà potser com en anteriors ocasions, que ha tallat arbres per interessos econòmics, “que estaven malalts”. Que potser el seu pol·len perjudicava a les persones al·lèrgiques. O potser dirà, seguin el conte de la caputxeta, que els troncs dels arbres podien servir d’amagatall al suposat llop afamat i maligne? 

Doncs mireu, els arbres no estaven malalts perquè cada any brotaven, feien les seves fulles i es mantenien verds tot l’estiu.
Si digués que el seu pol·len perjudicava, li haurem de recordar que al altre costat del col·legi hi ha un bosc urbà de plataners, els quals generen un pol·len tant potent que també perjudica als al·lèrgics.

Per cert, quan al mes de gener, fa públic el seu projecte de “boscos urbans”, va parlar també del jardí botànic lleidatà anomenat Arborètum. Hem de recordar, que quan va remodelar els Camps Elisis, va eliminar la tanca exterior del recinte, amb l’argument de que “avui dia les tanques ja no es porten”, però més tard munta l’Arborètum tot i posant-li una tanca. En que quedem?

Perquè és tant contradictori el nostre alcalde?
Perquè si ens ven la imatge del gran ecologista decidit a plantar 9.000 arbres nous a la ciutat i tot seguit, decideix tallar els xops de la tanca del col·legi?

I ja que estem en la tanca del col·legi Frederic Godas, com és que el carrer on està la tanca, el carrer Salvador Espriu, des de fa anys, sense donar-nos cap raó de pes ni una, el va fer tancar per els dos entrades del carrer, amb unes blocs de formigó, per tal de que els veïns del barri no hi puguem aparcar lliurement? Es a dir, tenim un carrer amb aparcament als dos costats, però els veïns del barri no hi poden aparcar?

No serà per afavorir al pàrking de Blas Infante? No serà cosa dels negocis. Ja sabeu, els negocis, l’home de negocis?

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]