domingo, 20 de marzo de 2016
La Bona Cuina
La Bona Cuina
La Bona Cuina, es un
espai de receptes gastronòmiques, que amablement ens cedeix l’Associació de
Veïns de la Bordeta.
Es tracta de receptes de cuina que han estat
experimentades en un Curs de Cuina, que ve organitzant des de fa quinze anys
l’AVV Bordeta i que imparteix sense afany de lucre, la Presidenta de l’entitat,
Mª Carmen Guerrero.
Bacalao a la miel
Ingredientes:
8 Lomos de bacalao desalado
50 Grs. de
harina
1 Vasito de miel
1 Cucharada de vinagre
Preparación:
No sazones el
bacalao antes de freírlo, ya que la sal aumenta de grado al freírse.
Enharina
ligeramente el bacalao, fríelo en una sartén con abundante aceite caliente
hasta que se dore por todos los lados y resérvalo.
Retira el
aceite de la sartén, vierte el vinagre y la miel, añade 1 vasito de agua y
cuece 1 minuto.
Vierte la
salsa sobre el bacalao y sírvelo bien caliente.
Etiquetas: boncuin 16
Suscribirse a Entradas [Atom]