domingo, 20 de marzo de 2016

La Bona Cuina

La Bona Cuina

La Bona Cuina, es un espai de receptes gastronòmiques, que amablement ens cedeix l’Associació de Veïns de la Bordeta.

Es tracta de receptes de cuina que han estat experimentades en un Curs de Cuina, que ve organitzant des de fa quinze anys l’AVV Bordeta i que imparteix sense afany de lucre, la Presidenta de l’entitat, Mª Carmen Guerrero. 


Bacalao a la miel


Ingredientes:
  8 Lomos de bacalao desalado
50 Grs. de harina
  1 Vasito de miel
  1 Cucharada de vinagre

Preparación:
No sazones el bacalao antes de freírlo, ya que la sal aumenta de grado al freírse.

Enharina ligeramente el bacalao, fríelo en una sartén con abundante aceite caliente hasta que se dore por todos los lados y resérvalo.

Retira el aceite de la sartén, vierte el vinagre y la miel, añade 1 vasito de agua y cuece 1 minuto.

Vierte la salsa sobre el bacalao y sírvelo bien caliente. 

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]