sábado, 5 de marzo de 2016
La Bona Cuina
La Bona Cuina
La Bona Cuina, es un
espai de receptes gastronòmiques, que amablement ens cedeix l’Associació de
Veïns de la Bordeta.
Es tracta de receptes de cuina que han estat
experimentades en un Curs de Cuina, que ve organitzant des de fa quinze anys
l’AVV Bordeta i que imparteix sense afany de lucre, la Presidenta de l’entitat,
Mª Carmen Guerrero.
Delicia de sabors
Ingredients:
1 paquet flam
royal gran
1 litre de
llet de soja
1 got crema d’orujo
4 ó 5 plàtans
5 ó 6 magdalenes
2 cullerades cacau en pols
25 grs. Coco rallat
Preparació:
Al diluir el preparat del flam amb la llet també hi agregarem
el cacau en pols.
En un motlle tindrem preparat per posar-hi el flam. Posarem
el caramel líquid i una mica de coco rallat, anirem fent sostres de magdalena
tallada, el plàtan, emborratxar amb la crema d’orujo i el coco.
Quan tinguem el flam fet el deixarem refredar i ja es pot
servir.
Decorar: deixar-se portar per la imaginació.
Etiquetas: boncuin 14
Suscribirse a Entradas [Atom]