sábado, 5 de marzo de 2016

La Bona Cuina

La Bona Cuina

La Bona Cuina, es un espai de receptes gastronòmiques, que amablement ens cedeix l’Associació de Veïns de la Bordeta.
Es tracta de receptes de cuina que han estat experimentades en un Curs de Cuina, que ve organitzant des de fa quinze anys l’AVV Bordeta i que imparteix sense afany de lucre, la Presidenta de l’entitat, Mª Carmen Guerrero.  


Delicia de sabors


Ingredients:
1 paquet flam royal gran
1 litre de llet de soja
1 got crema d’orujo
4 ó 5 plàtans
5 ó 6 magdalenes
2 cullerades cacau en pols
25 grs. Coco rallat

Preparació:
Al diluir el preparat del flam amb la llet també hi agregarem el cacau en pols.

En un motlle tindrem preparat per posar-hi el flam. Posarem el caramel líquid i una mica de coco rallat, anirem fent sostres de magdalena tallada, el plàtan, emborratxar amb la crema d’orujo i el coco.

Quan tinguem el flam fet el deixarem refredar i ja es pot servir.

Decorar: deixar-se portar per la imaginació.

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]