martes, 12 de enero de 2016

La Tira


Té l’Ajuntament de Lleida dues vares de mesurar?
 
L’Ajuntament de Lleida acaba d’adonar-se, de que entre unes empreses “han usurpat” uns terrenys de més de 5.000 m2. Aquesta zona qualificada al Pla General Urbanistic com a part d’una zona verda, annexa a la zona industrial, que està situada en la zona que va entre el polígon del Camí dels Frares i la carretera de Tarragona. Una de les empreses han reconegut ja, que els terrenys que estava usant com aparcament són de titularitat municipal.

Exposa la Paeria, que en aquesta zona hi ha hagut moviments de terres, aplanaments, escampada de graves i fins i tot pavimentació amb formigó, amb la finalitat de destinar-lo a aparcament, utilitzat per dues empreses.
Per tot el qual la Paeria parla de “ocupacions a la zona verda”, per tant ha requerit a les dues empreses de forma “urgent” a “deixar lliures els terrenys ocupats de titularitat municipal i que estan qualificats com a zona verda” en el vigent Pla General Urbanístic, a més de instar a desmuntar la zona formigonada.

Casi no caldria esmentar per ser prou conegut, que una zona verda no es utilitzar els terrenys per altres usos i que no es pot construir, i en aquest sentit té raó la Paeria. Però aquesta consideració ha de ser igual per totes les zones verdes (i mentre siguin zona verda), perquè hem de recordar a l’Ajuntament, que la Plaça Blas Infante continua sent una zona verda segons el Pla General Urbanístic i que està també construïda, si bé van haver de posar tones de terra al sobre del pàrquing de formigó, per poder sembrar gespa, per tal de que donés la sensació de zona verda i dissimular l’assumpte.

En definitiva, creiem que si de veritat hi hagués Justícia en aquest país, algun Fiscal hauria de cridar a declarar a l’actual alcalde de Lleida, per tal de que expliqués com va deixar construir una zona verda?

I com s’explica que l’Ajuntament no demani també, la demolició del que allí hi ha construït?

Cal preguntar-li per tant a l’alcalde de Lleida, si és que aquest Ajuntament funciona amb dues vares de mesurar, una pels seus interessos i una altra per tot el demés?

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]