miércoles, 25 de noviembre de 2015

La Tira


La Mariola es vigila sola 

La Fiscalia de Lleida, demana nou mesos de presó per un acusat de participar a primers de 2012, en baralles de gossos al barri de la Mariola,.
Diu la Fiscalia que es tracta d’un “delicte contra la fauna i els animals domèstics”. Suposem que les persones que són amants del animals, estaran d’acord amb que les mascotes no són per organitzar baralles entre elles, fins acabar ferides o mortes. Nosaltres que també som d’aquesta opinió, ens preguntem quin cos policial de tots els que tenim desplegats, ha de vigilar el barri de la Mariola?  

La pregunta no és cap ximpleria, doncs si pregunteu als veïns de la Mariola, us explicaran com entre altres coses prohibides que veuen per allí, les baralles de gossos, fa anys que es fan. I la pregunta que es fan els veïns de la Mariola és: Per quina raó, els cossos policials que tenen com a competència la vigilància al nucli urbá de Lleida, no posen ordre tant de dia com de nit, en els carrers i alguns pisos del barri?

Els veïns de la Mariola amb els que hem parlat, coincideixen en que: “Aquí la policia no vol venir a posar ordre”. La veritat es que vam caminar per allí durant una bona estona i no vam veure cap policia.
Un dels veïns ens va dir que en una campanya electoral municipal, els hi va retreure a la candidatura de l’alcalde Ros, que allí la policia o Guardia Urbana no hi arribava. Diu que li van contestar que si que hi va, però va “de paisà”, es a dir sense uniforme. Aleshores aquest veí es pregunta, si és que quan un policia va “de paisà”, no veu les coses?  És que pot ser hi ha molta boira al barri i no s’hi veu?

Nosaltres ens afegim a la pregunta però volem ampliar-la:
Senyor alcalde, vos com a Cap de la Guardia Urbana de Lleida, sabeu que aquesta policia també ha de vigilar i controlar el barri de la Mariola?  

Nosaltres li podem donar un consell gratuït. Miri, en comptes d’anar dos cops per setmana a la radio per llençar-nos les seves propagandes radiofòniques, al estil Hugo Chávez (Aló Presidente), podria dedicar un dels dos dies, a controlar el barri de la Mariola. Els seus veïns li agrairien. 

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]