miércoles, 18 de noviembre de 2015

La Tira



Denuncia a tres agents de la Guardia Urbana

Ara ens acabem d’assabentar, que un jutjat te obert un expedient a tres agents de la Guardia Urbana de Lleida. Pel que es veu, els fets venen de lluny, concretament des del 20 d’abril de 2012, quan el propietari d’una benzinera de Lleida i el seu fill, es van discutir amb tres agents de la Guardia Urbana perquè deien que amb els seus cotxes patrulla parats, fent un control en l’entrada de la estació de servei, impedien el normal funcionament del seu negoci.

Tant el propietari de la benzinera com el seu fill van presentar aleshores una denuncia contra els tres agents, al·lega’n que els havien tractat molt malament i fins i tot que havien tirat al terra i emmanillat al més jove, la qual cosa surt a la gravació de la càmera de seguretat de la benzinera.
En saber-ho els tres agents, que formaven part d’un dispositiu policial de deu agents, van iniciar una altra denuncia, dient que era al inrevés, es a dir, que els denunciants, els havien agredit d’una forma brutal a ells.

El propietari de l’estació de servei i el seu fill, van aportar les gravacions de les càmeres de seguretat de la benzinera, on es veu que els agents no havien estat agredits brutalment ni de cap manera.

Ara és el Jutjat qui insta una denuncia contra els tres agents denunciants, per falsedat en denuncia. Compte que aquí podríem estar davant un delicte greu, comés per agents en la seva funció d’autoritat pública, tant és així que Fiscalia demana per a ells una pena de quatre anys i mig per falsedat i tres anys de inhabilitació.
Davant la prova l’Ajuntament invoca que la gravació està tallada, o que potser els dos industrials van agredir als agents fora del camp de gravació de la càmera.

La pregunta que se’ns acut no pot ser més senzilla: Com pot ser que al seu moment, davant d’aquests fets tant greus, la premsa local no va publicar el cas?

I com és que a hores d’ara, l’alcalde de Lleida, Àngel Ros, segons la llei, cap de la Guardia Urbana, no ha sortit a la palestra per donar explicacions als veïns de Lleida?

Té per casualitat, alguna cosa a veure, el fet de que l’alcalde Ros no doni explicacions sobre aquests greus fets, amb la manca d’informació al seu moment, per part de la premsa local? 

Senyor Alcalde, on és la transparència de la que tant parleu?  No serà que la vostra transparència no ve a ser res més que una farsa?

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]