miércoles, 14 de octubre de 2015

Opinió


Lleida a les fosques (9)

“Una societat sense informació és una societat sense opinió”       

Els fets que succeeixen  a la nostra ciutat demostren clarament que el nostre encapçalament es rigorosament cert.

Volen que els ciutadans de Lleida estiguem a les fosques. Per això, de les denúncies de corrupció que hi ha als jutjats contra l’alcalde i el president de la Diputació de Lleida, ens hem de assabentar pels mitjans de comunicació aliens a les nostres contrades.

El que no podran evitar mai, es que la societat lleidatana no acabi tenint la seva pròpia opinió. Podran tenir els mitjans de comunicació callats, però no a les ciutadanes i ciutadans de Lleida, i que algun dia sabrem tota la veritat de les possibles irregularitats existents a les nostres institucions públiques.

Aleshores trencarem les cadenes del provincianisme existents i d’altres, i sortirem als carrers demanant les responsabilitats que ja comencen a ensumar-se.

Restem pendents de les explicacions que ens pugui donar el grup municipal de CiU sobre les factures que esta revisant. Segur que ja deuen haver trobat moltes coses brutes i esperem que no facin com els mitjans de comunicació locals i que les expliquin públicament, prèvia denuncia a la Fiscalia. Ens ho deuen al poble.

Per últim, dir-li a l’Àngel Ros, que si parlem de símbols ideològics, totes les altres banderes que hi ha a la Paeria, sobre tot l’espanyola, tampoc representen a totes les lleidatanes i lleidatans, en aquests moments. Ara be, si com s’insinua la noticia que el portaveu de ERC a la Paeria, s’hagués pogut entrar en un despatx tancat i d’ús privat d’un determinat grup polític i es pogués demostrar, això fora un delicte tipificat al codi penal. Hi hauria persones que s’atreveixen a tot amb la representació mínima que tenen. Estaríem davant no solament de possibles corruptes sinó també de possibles delinqüents.

Davant de tota aquesta situació tornarem a cridar amb fal·lera a la plaça Paeria: “Ros dimissió per covard i per traïdor”.

Àcrato Vidal

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]