miércoles, 7 de octubre de 2015

La Tira


Alcalde, vostè té un problema 

A finals del mes de març, l’alcalde de Lleida, Àngel Ros, va comparèixer en una conferència, en la que va dir: “Em preocupava molt, molt, molt, el 28 de setembre. Crec que hi haurà un problema”.
Efectivament, hem de reconèixer que aquell dia de març, Ros s’havia posat les barbes del profeta, ja que la seva profecia s’ha complert. I no només les eleccions del dia 27 (amb tota la seva preparació d’anys, per part dels independentistes) ha deixat una societat fracturada, quan no enfrontada, sinó perquè Ros, a partir del dia 28 ha tingut el seu greu problema: tenir d’anar a declarar davant la Fiscalia Anticorrupció. I ni el seu propi partit el defensa.

Això no és plat de gust per a ningú, malgrat que ell digués que estava molt conforme en anar a declarar, perquè així es podria explicar, malgrat que l’alcalde va comparèixer davant les càmeres de televisió i es va explicar a tort i a dret, tot el que va tenir a bé explicar. O és que ara de sobte li han vingut més coses a la memòria?  

La explicació que va donar el dia 1 en sortir de la Fiscalia Anticorrupció, va ser que havia aportat més documentació. A veure si ens entenem: la Fiscalia Anticorrupció fa un registre en un departament determinat de l’Ajuntament, li demana documentació, part se li dona i part no, amb el compromís de que la remetran a la seu de la Fiscalia.
Es a dir, entre la documentació que en total ja tenia la Fiscalia, Ros ha aportat ara segons diu, nova documentació. I el dia del registre a l’Ajuntament, on estava aquesta documentació, estava tal vegada amagada en un departament tancat i fosc de la Llotja, per dir alguna cosa?

Efectivament, l’alcalde Ros, s’ha vist davant un gran problema personal en arribar el dia 28, perquè dos dies desprès havia estat citat a declarar en qualitat “de investigat”.

Compartim amb ell, que té un problema amb aquest assumpte, doncs ell mateix així ho reconeix en privat: tenim entès que fa poc, reunit amb els seus va comentar amb un aspecte preocupat: “A veure si ara per aquest assumpte, hauré de sortir de l’Ajuntament per la porta del darrera”. Doncs miri, tot pot ser, menys que vostè guanyi les properes eleccions municipals amb majoria absoluta. És més, tenim entès que ja es creuen apostes sobre els dies que li queden com alcalde, que segons alguns, no són massa.

I què pensarem, si li acaben esclata’n altres assumptes “problemàtics”?

Quan Ros va començar a ser alcalde, criticava al seu antecessor tot i dient: “És que l’Antonio feia de tot”. I què diria si dintre un temps, s’acabés demostrant que Ros “també ha fet de tot”?

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]