viernes, 2 de octubre de 2015

La Tira


Ros va declarar en qualitat de investigat 

L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, està passant per algunes dificultats. Recordem que tot va començar en el cas que està vivint, quan al gener es va barallar amb la tinent d’alcalde, Marta Camps. Com sigui que Ros va mostrar-se repressor amb Camps i així ho va admetre al ser entrevistat, la va treure de la llista electoral, perquè segons ell, havia estat traït per Camps, ja que havia portat una denuncia contra ell, a la Fiscalia al novembre.

Camps va denunciar irregularitats més aviat menudes i qui sap si no podia haver denunciat també, altres coses més substancioses, que no es pot descartar que acabin sortint.
Ros per la seva banda i amb la fúria que el caracteritza quan li porten la contraria, va denunciar a Camps per calumnies, etc.

A dia d’avui, la denuncia de Ros està arxivada, en canvi la de Camps ha continuat el seu curs, tant es així que Ros va haver d’anar ahir a declarar a la Fiscalia Anticorrupció de Barcelona.
A la sortida havia gran quantitat de periodistes als que amb una cara molt seriosa, no va voler fer declaracions, casi els va enviar...

El més substanciós del tràmit d’ahir, i ja que no sabem res del que va passar, és que un diari publiqués que “Ros va declarar en qualitat de investigat”, una particularitat que a nosaltres ja ens havia arribat feia uns dies.

Saben que aquest any el Govern ha canviat el terme “imputat”, o acusat en causa judicial, pel de “investigat”, aleshores es deu volgué dir, que Ros està imputat al igual que Reñe, el President de la Diputació, està sent investigat per la Fiscalia.
Tenim per tant, els presidents de les dues principals institucions lleidatanes, imputats o investigats, per suposats casos d’irregularitats o corrupció.
És curiós que primer Reñé, deia que ell no tenia noticia de que estès sent “investigat” i fa dos dies al Ple de la Diputació, digués que els serveis jurídics de la corporació no el defensaran, sinó que ho farà un jurista que aportarà ell. A la vegada Ros deia que la denuncia contra ell no tiraria endavant i ja ha anat a declarar.

Davant d’aquest vergonyós desgavell, ara que la judicatura posa la lupa a sobre els politics professionals, els lleidatans ens podem fer algunes preguntes que no són banals, com per exemple:
A què es pot deure aquest vergonyós desgavell? 
És que tal vegada pot tenir alguna cosa a veure amb tot això, una suposada manca de reflexió ciutadana encertada, el dia abans de les eleccions?

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]