jueves, 24 de septiembre de 2015

La Tira

L’erràtic alcalde Ros

Opina algú que el coneix des de que era un infant, que l’Àngel Ros ha tingut sempre un comportament una mica erràtic: primer va ser militant del PSUC, partit comunista de Catalunya, desprès es va canviar al PSC o partit socialista vermell destenyit, i ara ja fa temps que es mostra molt proper a la Convergència independentista del 3%. Sembla que sempre estigui buscant millor propina. El que passa és que últimament Convergència està en hores baixes i ara tenint fins i tot les seus del partit embargades, la propina es preveu difícil.

Una de les frases predilectes de Ros com alcalde, és que tot ho fa per a “preservar la cohesió social”. Creiem que aquesta intenció seva és una farsa, ja que últimament està entestat en aconseguir la independència de Catalunya i demana que sigui reconeguda com una “nació”. Una pretensió impossible sinó ho reconeixen la resta de països i per tant, tindrien molt difícil aconseguir un consens internacional, que ja estan negant explícitament alguns del més significatius.

En qualsevol cas, les aspiracions separatistes a les que s’afegeix Ros, han provocat innumerables enfrontaments gratuïts dintre les famílies, fins al punt de que en no poques, han tingut d’arribar al acord de no parlar sobre política, perquè veuen clarament que acabarien barallats, a causa d’una mena de paranoia política sense cap ni peus. 
D’aquí, que l’alcalde de la “cohesió social” esdevé en un soldat que promou tot el contrari i no mostra cap senyal de penediment.

El mínim que s’espera d’un polític professional, és que sigui prudent, moderat, que no enganyi als ciutadans, a més de mostrar voluntat de rectificació si és que s’ha equivocat en alguna cosa. I ens temem, que Ros no ha estudiat aquestes qüestions  ni per correspondència.

Els lleidatans ens podem preguntar: Perquè deu ser, que l’alcalde dedica tant de temps a temes sobiranistes o a obres faraòniques? La resposta ve a ser molt simple: Per tapar que no soluciona els problemes ciutadans dels lleidatans, una qüestió aquesta última, que sembla anar-li molt gran. L’aeroport, la Llotja, i fins i tot la reivindicació sobiranista, han estat entre altres coses, generadores de fortes polèmiques mediàtiques per entretenir als lleidatans. Es a dir, es volia donar la sensació de que es feia treball polític des de l’Ajuntament, mentre que per les raons que sigui, no es solucionaven els problemes de ciutat.

No oblidem que Ros va arribar a l’alcaldia amb un lema: “Vota Ros, perquè li agrada Lleida”. Davant d’aquesta frase que figura en la hemeroteca, ens preguntem què podia ser el que li agradava de Lleida, si treballar per a resoldre els problemes de ciutat, o ser alcalde per a poder cobrar les dietes suposadament irregulars com va denunciar la seva tinent d’alcalde, Marta Camps, i per les que haurà d’anar a declarar a Fiscalia de Barcelona a primers d’octubre?

Ros està sent ara alcalde, perquè el va recolzar Ciutadans, però que passaria si finalment Ros fos imputat? Continuaria sent recolzat per Ciutadans?

Amb el malament que té les coses, no ens expliquem a què espera Àngel Ros per deixar el càrrec d’alcalde de Lleida?  Espera potser que algú el tregui per la porta del darrera i de males maneres?

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]