martes, 14 de julio de 2015

Opinió


Lleida a les fosques (7)

“Una societat sense informació és una societat sense opinió”
  
Doncs anem a informar. El passat dijous 9 de juliol l’Àngel Ros es va vendre la nostre estimada Paeria a les forces espanyolistes que van concórrer a les darreres eleccions municipals.

Aritmèticament res a dir, els lleidatans i lleidatanes varen votar en llibertat i els resultats són els que són, per a mi s’han d’acceptar, però ja vaig veure que quelcom no aniria bé.

He intentat saber el perquè d’aquest pacte vergonyant entre el PSC-PSOE, Ciutadans amb el remat del PP. La veritat que he trobat, supera qualsevol imaginació.

El Ros s’ha venut l’enteniment i ha volgut tancar qualsevol manifestació catalanista en el nostre ajuntament i per tant qualsevol suport al procés d’Independència, per poder col·locar de nou al seu gendre entre d’altres i tapar alguna presumpta i possible corrupció.

Crec que no tenia cap dret a fer-ho perquè la nostra ciutat es plural i sempre ha estat una ciutat progressista al servei dels interessos del nostre país, i un Alcalde ho es de totes les ciutadanes i els ciutadans, no pot en un acord conculcar drets i llibertats.

Així doncs el proper dimarts, a dos quarts de vuit, hi haurà una concentració a la plaça de la Paeria, que espero sigui massiva, on els presents com a mínim demanarem que l’Àngel Ros rectifiqui la seva malifeta o que plegui. Qui sap si també començarem a recollir signatures per a que l’Estelada onegi al balcó de la Paeria el proper 11 de Setembre.

El que ha fet l’Àngel Ros es tan greu, que ha amenaçat de modificar el Reglament d’Usos del Català al nostre Ajuntament, que ha traspassat totes les línies vermelles i per tant ja no cal amagar, i a partir d’ara haurem d’informar que totes les coses que realment passant a la nostra Paeria. Començarem per explicar que el Ros compta en tenir controlats els mitjans de comunicació de Lleida. Així en el Decret que es va aprovar el passat dia 9 i pel que fa referència als càrrecs de confiança, va anomenar a la cunyada del Cap del grup mediàtic més important de Lleida, directora de Recursos Humans de la Paeria. Va nomenar directora de Magical a l’esposa del Director de local del mateix mitjà. Té col·locada a la Paeria a la esposa del presentador del grup televisiu del mateix mitjà. També des de fa anys té col·locat un locutor de ràdio que no ha xafat mai el seu lloc de treball, es a dir només cobra de l’ajuntament,  cas en el que a mes a mes estaríem davant d’un possible delicte laboral, a veure que fa l’Inspecció Laboral.

Pregaria també a l’Àngel Ros que al menys als seus nous socis els hi ensenyes els comptes de la Llotja degudament auditats per una empresa externa. Que els hi expliqui els "artilugis" comptables emprats per la construcció de la caserna de la Guàrdia Urbana. O be l’expedient de la construcció del pàrquing de la plaça Ricard Vinyes inclòs el “pelotazo”final de venda de la concessió per la UTE constructora, entre altres casos… Potser els actuals socis es retirarien d’aquest pacte amargant.

Com diu un amic meu, encara ens queda la Fiscalia Anticorrupció. 

Àngel Ros, de torres mes altes n'han caigut, infravalorar als lleidatans i lleidatanes ha estat un greu error.

Àcrato Vidal

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]