miércoles, 1 de julio de 2015

La Tira


Les noves propostes de Ros com alcalde

L’alcalde, Àngel Ros (que assegurava a tort i a dret, voler ser alcalde només 8 anys, quan ja en porta 11), en la seva presa de possessió del càrrec, va fer un discurs en el sentit de defensar “la pluralitat del nou Ajuntament com un actiu”.
Va acabar dient que apostava pel diàleg i el pacte, i va assegurar que la transparència i la participació ciutadana són valors necessaris, però també ho són la industrialització, la cultura, els serveis públics i l’atenció a les persones.

Realment totes aquestes propostes, serien una revolució en la manera de fer de Ros, perquè en aquests 11 anys que ha estat com alcalde, ell ha defugit el diàleg amb els veïns de Lleida, quan aquests volien parlar amb ell sobre temes molt concrets i que els afectava.
Decididament, Ros no pot presumir de transparència municipal en aquests darrers 11 anys.
En quan a la participació ciutadana, ha demostrat que només li ha interessat que els veïns de Lleida, participin en els actes de Festa Major. I prou.
Si ara es dona compte de que cal industrialització, ens podem preguntar en que pensava, quan posava molt altes les despeses industrials en el municipi, i per tant, les industries anaven a establir-se a altres pobles de la província i fins i tot a Fraga.
En quan als serveis públics, tal vegada intenti municipalitzar tot el que ell ha deixat privatitzat?

Per últim afegir, que va defensar “la pluralitat del nou Ajuntament com un actiu”. En tot cas, quan diu pluralitat, deu voler dir al menys, que tots els diversos grups polítics que hi ha al Consistori, han de ser actors o partícips en el Govern Local, la qual cosa entra dins de la lògica més elemental. Però Ros no està complint el que diu, sinó que fa tot al contrari: el passat dia 13 de juny, tots els “càrrecs de confiança” de l’alcalde, col·locats a l’Ajuntament de Lleida, havien d’estar cessats, però segons les nostres informacions, n’hi ha uns 19 (només en el propi Ajuntament) que encara no han estat cessats?  Aquests càrrecs de confiança ho són del partit de l’alcalde, però no dels altres sis partits. On està aquí la seva “defensa de la pluralitat”, Sr. Ros?

També hauríem de veure, si aquests 19 càrrecs de confiança, rebran el seu sou fins al dia 13, o si pel contrari cobraran fins al dia 30 de juny?  Perquè aleshores, potser sí que podríem començar a parlar de malversació de fons públics.
I ja ho saben tot això els 6 grups de l’oposició? 

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]