jueves, 18 de junio de 2015

La Tira


El “Yo sigo” de Àngel Ros

Era l’any 2005, quan l’alcalde Àngel Ros, deia als seus més propers, que ell només estaria al càrrec durant 8 anys, “Mira, és l’únic de bo que ha fet l’Aznar”, afegia. Doncs mira per on, resulta que l’alcalde “socialista de missa diària”, ja encara no el segon mandat com deia, sinó el quart, malgrat que aquesta incoherència del “dónde digo, digo, digo Diego”, és el seu fort.

Ros va estar elegit el passat dissabte, es a dir, elegit a la “força”, ja que de moment, els sis grups de la oposició no s’han aconseguit posar-se d’acord en votar majoritàriament a un altre nom.

Diuen els més propers, que Ros està decebut amb els resultats electorals. Doncs que s’ho faci mirar, perquè les denuncies sobre els seus comportaments han fet prou feina en aquest sentit. I les presumptes irregularitats les ha comés ell, no els votants. Si busca culpables que es miri a ell mateix.

Devia ser a finals de març, quan Ros va declarar, que hi haurà un problema per la frustració d’unes il·lusions al 27-S. Ve a ser un bon exemple del qui dona consells, que per a ell no en té. Va preveure unes frustracions al 27-S i en canvi, no va ser capaç de preveure la seva pròpia frustració al 24-M.
Molt bé Sr. Ros, com endeví sou tot un èxit.

Només té 8 regidors i per tant haurà d’estar als acords (si és que ho pot aguantar) dels altres sis partits. Diuen que ell confia en poder-se recolzar en els altres grups municipals, es a dir, un dia amb uns, un altre dia amb d’altres, etc. Això serà si els altres grups ho permeten, perquè vulguin o no vulguin, hauran de triar, entre que l’alcalde sigui un titella dels altres grups, o que els altres sis grups siguin uns titelles de l’alcalde. Creiem que és més fàcil que es doni el primer supòsit. Aquesta confiança de l’alcalde, ben bé sembla el compte de la “lletera” municipal.

Ara Ros declara fent-se l’estranya’t, que a l’Ajuntament de Lleida sempre hi ha hagut 6 tinents d’alcalde i diu no entendre, perquè ara li volen imposar només 3.
Sr. Ros, si vos no enteneu això, el que nosaltres no entenem, és com ha estat possible, que vos pugéssiu arribar a ser alcalde.
En tot cas us ho direm: l’oposició té majoria i vos esteu en minoria.

Ens sembla perfecte que els sis grups de l’oposició es posin d’acord per millorar el govern municipal, encara que ben mirat, ho poden millorar en tants apartats i és tot tant millorable, que no els hi serà difícil fer-ho.
La recepta ens sembla ben simple: tornar a posar les liniers d’autobús tal i com estaven. Escorcollar quin deute real té l’Ajuntament i les empreses públiques que l’envolten. Publicar o transparentar aquest deute municipal. Eliminar les despeses innecessàries. Fora càrrecs de “confiança”. “Mangoneos” zero. Adequar l’impost de l’IBI als actuals preus de mercat, ja que els immobles han baixat de mínima un 30 %. Y a la vegada, regirar tots el calaixos per tal de controlar tota la documentació del arxiu sobre les factures pagades. Allí podrien trobar alguna cosa, bé, potser més d’una.   

Esperen doncs, que la oposició faci del que és realment, d’Oposició i no faci com ha passat des de sempre a Lleida, que han fet d'Acompanyament del Govern Municipal. Ells sabran perquè.

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]