jueves, 11 de junio de 2015

La Tira


Camps denuncia al gendre de l’Alcalde

Quan pensaven que els capítols d’enfrontaments entre la ex tinent d’Alcalde, Marta Camps i Ros, ja s’havien acabat, resulta que apareix una baralla espontània entre Camps i el gendre “cordovès” de l’Alcalde.

Segons la premsa, Camps hauria denunciat al gendre de l'Alcalde, Cap del Gabinet d’Alcaldia, per “vexacions i coaccions”.

Camps assegura, que el passat dia 5 va anar a l’Ajuntament a recollir les seves pertinences que estaven en el seu despatx. Diu que al cap d’un moment va aparèixer allí, Crespin, el gendre de l’Alcalde. Crespin, que així es diu, va estar mirant-la primer en silenci, fins quan Camps va retirar una carpeta de documents, aleshores el gendre de l’Alcalde li va prohibir endu-se’ls.
Camps diu que va haver de forcejar per poder passar i Crespin la va seguir fins l’ascensor. Camps li va dir que volia baixar sola i Crespin que no li va fer ni cas, va entrar a l’ascensor. Mentre baixava l’ascensor, diu que Crespin es va atansar a ella en actitud desafiant, fins posar pràcticament la seva cara molt a prop de la de Camps i li va dir, entre altres coses, “No tens feina ni en tornaràs a tenir”. Aleshores Camps assegura que el va tenir d’apartar amb la mà i que quan l’ascensor va arribar a baix, va tenir de demanar auxili al Guardia Urbà que estava allí vetllant pel accés a l’edifici. Aleshores en veure que s’atansava el guàrdia Crespin, el gendre de l’Alcalde, Cap del Gabinet d’Alcaldia, va desaparèixer.

Hem sabut també, que fa dos dies, per una emissora de radio local, l’actual tinent d’alcalde, Montse Minguez, va fer unes declaracions dient poc més o menys, que “el càrrec de Cap de Gabinet d’Alcaldia, és un càrrec molt tècnic”. Ens preguntem: quan Minguez diu molt tècnic, s’està referint potser a aquestes tècniques intimidatòries cap altres companyes, o és que es referia a altres qüestions?

Ens ho preguntem, per la senzilla raó de que Camps al seu dia, també va denunciar a Crespin, per suposats espionatges al seu despatx (ordenador, telèfon), però és que a més, va circular per la ciutat, un informe sobre les dietes que havia percebut Ros en tant que conseller de la Caixa, doncs en aquest informe, també es parlava de que Crespin hauria comprat suposadament i “casualment”, un xalet a un preu molt assequible.

I si tot aquest seguit de denuncies són certes, si el que es diu a l’informe sobre les relacions de Ros amb la Caixa, si les denuncies de Camps són verídiques, el que hauria de fer Ros per ètica i per vergonya, es renunciar al seu escó de regidor. 
Ens preguntem: És correcte el comportament de l’Alcalde Àngel Ros al Cap de l’Ajuntament de Lleida?  És correcte el comportament del seu gendre, Crespin, nomenat  “a dit”, Cap de Gabinet d’Alcaldia?

Si en el exercici del seu càrrec, Ros s’ha beneficiat d’uns diners que no li pertocaven, ja sigui en forma de viatges, dietes, flors per la seva esposa, etc, tot això té un nom baix el punt de vista religiós que diàriament professa Ros, i tot això es pot resumir en un “pecat”. Aleshores ens dona per pensar que una de dues, o bé és un farsant i tant li dona el que diguin les seves creences religioses, quan només l’interessa omplir-se les butxaques, o bé estaríem davant un pecador compulsiu.

En tot cas ens preguntem: Quina mena d’Alcalde hem tingut aquests últims anys?

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]