martes, 19 de mayo de 2015

Opinió


Lleida a les fosques (6)

“Una societat sense informació és una societat sense opinió”

Estem davant d’unes eleccions municipals que marcaran un canvi polític important, sembla, en el nostre país.

A la nostra ciutat sembla al contrari que es vulgui passar de llarg d’aquest important canvi democràtic, i fins i tot l’actual partit que governa a la nostra Paeria amaga tot el que pot les seves sigles. 

Com diu el poeta, qui perd els orígens perd la identitat, tampoc ens ha d’estranyar massa ja que el nostre alcalde actual, és especialista en anar canviant de posició segons l’interessa. Tot sovint em pregunto, si no deu tenir el doctorat en camaleonisme.

Nomes cal consultar la hemeroteca des de fa un any ençà i veurem les piruetes polítiques que ens ha ofert, això si, sempre amb la “xarxa” ben col·locada, que no anés a prendre mal.

Els lleidatans demanem noves propostes engrescadores, que situïn a la nostra estimada Lleida al lloc on li pertoca, es dir ser la capital interior de Catalunya i renovar totes les  infraestructures i xarxes econòmiques i industrials, que portin benestar a les nostres dones i als nostres homes.

Així doncs no es pot amagar que l’Àngel Ros que encapçala la llista del PSC-PSOE al municipi de Lleida, a part de ser el president del partit dels socialistes de Catalunya que esta en tot el nostre País en franca decadència, representa també al Partit Socialista Obrer Espanyol que està en contra de la possible llibertat de Catalunya del Estat Espanyol, i que personalment està a favor de privatitzar serveis públics del estat de benestar que tan ens ha costat aconseguir.

No es pot protegir darrera d’una alcaldia per dissimular la seva ambició i la seva poca aportació durant aquests últims anys als ciutadans i ciutadanes de Lleida.

Si es mol lleig amagar els orígens, encara es pitjor amagar un present, tot i emparant-se en un poder que no es personal seu, sinó que esta al servei de tots els ciutadans de Lleida.

Jo vull que guanyi el millor per Lleida no el menys dolent. Això es de carallots.

Àcrato Vidal

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]