jueves, 28 de mayo de 2015

La Tira


Lletges sospites d’enxufisme a la Paeria

Segons un escrit presentat a traves del Registre, per la Secció Sindical de la Confederació General del Treball (CGT) a l’Ajuntament de Lleida, que ens han fet arribar, denuncien unes lletges sospites d’enxufisme, tant en el propi Ajuntament com en les set empreses o ens públics que allí es relacionen.
I en aquest cas, aquest enxufisme, a canvi de què seria?

Sí és cert com es comenta, que les persones enxufades serien més d’un 20% dels 1.700 persones que treballen a l’Ajuntament en totes les àrees, inclosos els ens públics, realment  es confirmaria (però ara des de dintre del mateix Ajuntament) el títol d’un article que fa temps van publicar: “L’Ajuntament de l’enxufament”.

Hem sentit a dir, que l’alcalde Ros està molt disgustat pels mals resultats electorals i es mostra molt contrariat, és més, expressa a qui el vol escoltar, que no sap que ha pogut passar.
Doncs si no ho sap, pot fer com diu aquell, que es miri al mirall i ho sabrà.

A més a més, no sabem de que s’estranya, quan ell era dels que promovien  “el dret a decidir”, doncs miri, els ciutadans hem decidit donar-li un fort correctiu. 
   
==================================

Missatge de 27/05/2015

Asunto: CGT V Ens Públics 

La Secció Sindical de la CGT de l’Ajuntament de Lleida, lamenta el silenci de les altres seccions sindicals, davant les denúncies d’endollisme a la Paeria, no entenem com fets tan greus no mereixin la més expressiva protesta per part dels representants dels  treballadors i treballadores d’aquesta casa. 

En  uns moments de crisi econòmica tan brutal, no es pot mirar cap a una altra banda, ignorant que amb aquestes contractacions immorals, estem perjudicant i ficant en perill el futur dels llocs de treball i dels salaris de la majoria. 

Per tant la CGT no firmarem cap conveni de col·laboració en matèria de recursos humans amb els actuals representants polítics i càrrecs de confiança, per manca de confiança en aquestes persones, que permeten aquestes irregularitats i que a més a més, permeten la seva habilitació  econòmica. 

No ens aturarem fins que la transparència i la igualtat d’oportunitats, siguin les eines que dominin el comportament en l’àrea de personal del Ajuntament de Lleida i els seu organismes  públics.

Salut, 

CGT Confederació General del Treball
Ajuntament de Lleida

===================================
      

CONFEDERACIÓ GENERAL DEL TREBALL
FEDERACIÓ INTERCOMARCAL DE LLEIDA
                     Avda. Catalunya, 2, 8ª planta - 25002 - LLEIDA.                                                           
                                 Tel.  973 275 357
                                 Fax.  973 271 630.
                                 e-mail: cgt@paeria.es                      www.cgtlleida.org
                       
La Secció Sindical de la CONFEDERACIÓ GENERAL DEL TREBALL (CGT)
de l’Ajuntament de Lleida

Sol·licita :

1.- Que certifiqui que les Sres. Inmaculada Gatnau Roca i Maria Rosario Molins Elizalde han estat contractades per prestar els seus serveis al Parc Científic i Tecnològic de Gardeny i també que ens informi del càrrec professional que ocupen i del nivell de retribucions que reben. Dades que en cap moment s’han ficat en coneixement de la representació sindical en les dates de la seva contractació, es dir s’han fet de forma oculta.

2.- Per tant li demanem també en el present escrit que se’ns informi de les persones que presten els seus treballs amb retribucions a càrrec dels pressupostos de l’Ajuntament  i/o  de les seves empreses públiques que a continuació es detallen:
* Parc Científic i Tecnològic de Gardeny
* Empresa Municipal d’Urbanisme
* Institut Municipal d’Ocupació
* GlobalLleida
* Fundació del Paisatge Urbà
* Fundació del Teatre de la Llotja
* Centre de Convencions i Negocis.

La sol·licitada relació de persones també haurà de contenir la classificació professional, el nivell de retribucions i sobretot la forma d’accés al lloc de treball, que donada la precària situació de les famílies amb el problema de l’atur, és molt important.

3.- Que s’aturi la transformació d’un lloc de treball de funcionari amb habilitació de caràcter estatal per una plaça de llicenciat amb Dret. Així com qualsevol altra plaça, fins que no s’aclareixi l’actual situació irregular que en matèria de recursos humans es manté en aquest Ajuntament, sobretot després de les sentències judicials existents.

Atentament,

Secció Sindical CGT Ajuntament de Lleida

Lleida, 27 de maig de 2015


Esther Reig Crusells - Responsable Pla Estratègic RRHH

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]