miércoles, 15 de abril de 2015

Opinió


Lleida a les fosques 4

Una societat sense informació es una societat sense opinió.
  
Una vegada més a Lleida impera la llei del silenci, estem a menys d’un mes del començament de la campanya electoral per triar als nostres representants a l’Ajuntament i ningú exposa el seu programa, ni ens diu les seves propostes per la propera legislatura, amb el que una vegada més, l’aparador electoral estarà vuit i la campanya es reduirà a una gran despesa mediàtica i de mitjans per promocionar un eslògan, impulsada pels qui tenen el poder, que gastaran els diners dels soferts contribuents, amb actes oficials de les diferents institucions que governen. Es a dir, es gastaran els diners dels nostres impostos per promocionar-se ells i els seus interessos particulars.

Davant de tota aquesta situació, la ciutadania votarà a cop de cor i d’estomac agraīt, que també ni ha molt, és el que s’anomena vot captiu i política clientelar.

L’actual alcalde Angel Ros sí que piula i de moment ja s’ha declarat federalista, és a favor de la privatització de la sanitat publica a Lleida i de un hiper comerç que acabi d’una vegada per totes amb el comerç autòcton lleidatà. Es a dir, recolzant totalment a les grans empreses, però no als lleidatans.

A més a més encara no ens ha aclarit si les denuncies efectuades per la extinent d’alcalde Marta Camps són veritat o no, amb el que als electors ens crea un dubte molt gran. Que passarà si l’imputen penalment abans o desprès de les eleccions?. Qui serà el proper alcalde de la llista que vol encapçalar? No es pot jugar amb el futur de Lleida d’aquesta manera.

Bé, són uns quants dubtes als que caldrà trobar aclariments, per a que comencem a pensar en el sentit del nostre vot, el proper dia 24 de maig.

P.D. Per cert, voldria aclarir una vegada mes a tots els ciutadans que s’han sentit afavorits per l’equip de govern actual a la Paeria, i a tots els que ho seran fins el dia de les votacions, com per exemple los gitanets que van ser convidats a jalar, que tot això es paga amb els diners que surten dels impostos que paguem tots. Es a dir, els favors no són subjectius, són una trampa o més ben dit, un obsequi interessat.

Acrato Vidal

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]