martes, 14 de abril de 2015

La Tira

 

“Ros, dimissió” 

Aquest va estar el crit amb el que el diumenge va obsequiar al nostre alcalde, la meitat dels assistents al Pavelló Barris Nord, quan va anar allí a fer ús de la paraula per a declarar-se independentista de tota la vida.
Si tan independentista és, no s’entén com va acceptar anar a treballar durant uns anys a l’Ajuntament de Madrid, quan el va cridar el aleshores alcalde, Tierno Galván, per a fer-se càrrec del departament d’informàtica. Una experiència que sembla no va resultar gaire satisfactòria.
Nosaltres pensem que el nostre alcalde, més que independentista és pesseterista, és a dir, va per la pela.

Persones que van assistir a l’acte, expliquen que tot va començar amb una forta xiulada per part de gran part la meitat de les més de 3.000 persones assistents. Xiulada a la que li va seguir el crit demanant la seva dimissió, per part de la meitat dels assistents, fins que la presidenta de la ANC, Forcadell, es va aixecar per a tallar la protesta. Forcadell va demanar respecte per l’alcalde, a la qual cosa se li podia haver contestat, que la primera obligació de l’alcalde Ros, és la de respectar la opinió dels ciutadans, en comptes d’anar contra els que el critiquen. Ros no suporta que el critiquen.

Com a mostra del que diem, podem recordar com Ros va cessar a la seva primera tinent d’alcalde, Camps, simplement per discrepar amb ell.
De manera que és just, que qui no respecta l’opinió dels demés, tampoc sigui respectat en les seves pròpies opinions.
Pel que fa a la defensa que Forcadell va fer de Ros: “Sí som demòcrates respectem totes les idees”, resulta ser molt il·lustrativa, i queda molt clar, quin és el concepte de respecte independentista sobre les idees, que té Forcadell quan defensa a un Ros, que no respecta ni la opinió, de la seva primera tinent d’alcalde.

Volem recordar, que fa uns quinze dies Ros va declarar, com li preocupava molt el desprès del 27 de setembre perquè hi haurà una gran frustració, i demanava “recuperar el sentit comú”. Sí Ros vol recuperar el sentit comú, el millor que pot fer desprès de tot el que s’ha sabut sobre ell, és dimitir, tal i com li demanaven els assistents a l’acte del diumenge.

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]