martes, 28 de abril de 2015

Col•laboradors


Perquè els diaris locals amaguen certes noticies?

El divendres dia 24, es va celebrar un Ple a l’Ajuntament de Lleida, on la ex regidora d’Urbanisme Marta Camps, va aprofitar per acomiadar-se dels seus companys regidors demanant més transparència, de fet, ella va estar qui va denunciar a la Oficina Antifrau i a la Fiscalia Anticorrupció, les suposades irregularitats que hauria comés l’alcalde.

Per a mi i per altres amb els que he parlat, resulta bastant estrany, que la escena i la tensió que es va viure el divendres al Ple de l’Ajuntament de Lleida, fos noticia de primera plana en diaris barcelonins i no fos recollit ni el més mínim comentari, en cap dels diaris locals lleidatans. Aleshores em pregunto, quina funció deu tenir un diari local, informar-nos sobre el que passa a Madrid? 
I aquesta omissió informativa municipal, a canvi de què és?

Podríem pensar que els diaris locals lleidatans li tenen por a l’alcalde Ros, o també cabria suposar, que potser li deuen molts favors en forma de subvencions i anuncis oficials ben pagats.

Sigui quina sigui la causa, el cert és que els diaris locals lleidatans no han publicat ni una sola coma sobre el tema.

Si teclegeu al buscador els titulars que us relaciono a continuació, podreu veure la informació que ens van amagar els diaris locals lleidatans:

“Anticorrupción pide al alcalde de Lleida que justifique sus dietas”   (El Mundo).

“Anticorrupció demana més papers de dietes a la Paeria”   (El Punt Avui).

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]