martes, 17 de marzo de 2015

La Tira


Socialisme de dietes?

Sembla que últimament, l’alcalde de Lleida, Àngel Ros, tingui “la negra”. Les denuncies contra ell apareixen en diverses publicacions de premsa fins i tot a les de Madrid, i es clar, amb tantes publicacions de denuncies contra ell, tot comença a tenir una certa aparença de credibilitat.

A banda de totes les presumptes irregularitats que hem anat inserint en les nostres pròpies publicacions des de l’any 2008, preguntant si tal o qual cosa, o si allò tant lleig (o que a nosaltres ens semblava lleig) era o no veritat, ara ens trobem amb que una regidora també denuncia comportaments lletjos, es a dir alcaldades. A banda de que nosaltres pensem, que les nostres preguntes sense resposta, al llarg d’aquests anys tenien algun fonament, quan ara veiem aparèixer tantes denuncies contra ell, es quan estem repensant que molta part del que hem anat publicant, pot ser totalment cert i veritat.  

Ara, arran de la destitució de la regidora Camps per part de l’alcalde, esdevé una situació ben nítida: Camps no té ja res a perdre, mentre que Ros sí, ja que es presenta a les eleccions i si treu un resultats minsos, tindrà de plegar. Es clar que si arribés a ser imputat per algun tema dels que ha denunciat Camps a la Fiscalia Anticorrupció, també hauria de plegar, en ambdós casos però, Ros haurà de sortir per la porta del darrera i amb la cua entre cames.

El diari “El Mundo” acaba de publicar que “Ros va reclamar dietes a l’Ajuntament per viatges a actes del PSC”. No ens sembla un gest bonic ni ètic i suposem que tampoc pot ser un gest legal, cobrar dietes de una institució per la que no es fa aquell dia cap gestió. De la mateixa manera que també trobaríem com un acte poca vergonya, si les dietes d’aquests dies, s’haguessin cobrat de l’Ajuntament de Lleida, del Parlament i del partit a la vegada.

De tota manera, en l’entrevista que li feien el passat dissabte a Camps en el diari “Vozpopuli”, quan se li pregunta si li consta que Ros cobrava dietes també de la Caixa, Camps contesta que no ho sap, que circula per Lleida una critica on això s’explica.
Es veritat que nosaltres varem rebre també aquesta mena d’informe, que porta per títol “Àngel Ros, el socialisme de les dietes”, on s’explica les percepcions dineràries percebudes per Ros i que consten en el balanços anuals de la Caixa:


Per comprovar les dades d’aquest gràfic, que no són cap invent per critica o perjudicar a Ros, poden clicar a sobre dels informes anuals de la Caixa:





Camps va denunciar també farà cosa d’un mes, que l’alcalde Ros té molta afició a cobrar dietes (que per suposat paguem entre tots), va mostrar també una “nota de dietes” de 1.500 euros per un viatge a la Xina que diu no pertocaven. Si hi sumen el que publica avui la premsa i les dietes percebudes des de la Caixa, podem arribar a la conclusió, de que efectivament, Ros té molta afició (potser massa) a cobrar dietes. I que ara al·legui que cobrar dietes és legal, no està justificant res. Doncs no és legal i a més resulta ser una immoralitat, cobrar dietes de l’Ajuntament, quan es viatja per atendre un acte del partit: en aquest cas que ho pagui el partit.  

No sabem si és que Ros últimament té mala sort i les coses li surten molt malament, o si és que li estan aixecant les catifes, en aquest cas, que es ventilin les catifes quan més millor, que semblen tenir molt de pols.
De tota manera, el que no pot fer ara Ros és tractar-nos als veïns de Lleida com si fóssim criatures: només té dues sortides, o bé desmenteix les denuncies de Camps, ensenyant la documentació adient, o és que l’han enxampat i directament ha de plegar.

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]