martes, 24 de febrero de 2015

Opinió


Lleida a les fosques (3)

Una societat sense informació és una societat sense opinió

Quan en una ciutat com la nostra algú gosa canviar el guió escrit pels poders fàctics dominants, ja està armada. La fins fa poc tinent d’alcalde de la Paeria Marta Camps, amb una valentia inusual al nostre territori, s’ha atrevit a denunciar tota una sèrie de irregularitats, no de l’ajuntament, sinó de l’alcalde Àngel Ros, que han fet tremolar les nostres contrades.

Ara es tracta doncs, de matar al missatger, amb mentides descarades i realment delictives, amb el suport polític dels llepaculs que esperen anar com sigui a la propera llista que es presentarà a les eleccions municipals a tres mesos vista.

La exregidora ha denunciat el mal ús del diner públic, es dir de tots, en benefici personal i polític, qualificant la gestió com a clientelar i familiar. Això és molt fort. I al final parlant de possibles actuacions delictives com el fraccionament de factures i la complicitat dels òrgans municipals de Secretaria General i Intervenció.

A tot això hauríem d’afegir les despeses professionals d’advocats per defensar de forma habitual totes les denúncies que arriben als jutjats.
Voldria recordar que l’ajuntament de Sabadell i d’altres i també mitja Corporació de Santiago de Compostela, per exemple, estan imputats per molt menys del que ha denunciat la Marta Camps.

Mentrestant els òrgans judicials de Lleida, es a dir, la nostra Justícia local, es cega, sorda i muda. No solsament en aquests fets denunciats ara, sinó en els que en el seu dia es varen denunciar, tant o més importants, a la Diputació de Lleida.

On es doncs la justícia igual per a tothom? On es l’Estat de Dret a Lleida? On es la democràcia necessària per una veritable igualtat d’oportunitats?

Tant a l’alcalde de la nostra ciutat com al president de la Diputació, i tots els seus col·laboradors, els hi demano la dimissió de forma immediata i sinó, que demostrin amb papers i obrint els calaixos que regalimen al poble, per a veure qui diu la veritat, i a la Justícia que actuí amb totes les conseqüències.

Ambició? I vosaltres ho pregunteu i acuseu? La ambició sou vosaltres, poques vergonyes!!

Àcrato Vidal

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]