lunes, 2 de febrero de 2015

La Tira

   
Pallissa d’uns Mossos d’Esquadra a un jove 

La Conselleria d’Interior de la Generalitat, ha obert una investigació, perquè un veí del barri Ciutat Vella (al costat d’on van passar els fets denunciats al documental “Ciutat Morta”), va gravar la pallissa que uns Mossos donen a un jove, quan pel que diuen, els va demanar el número de placa.

El director dels Mossos, Albert Batlle, ha demanat que “no es treguin conclusions precipitades, que el jove intentava vendre una tablet, que sospitaven era robada i li van requisar”

A veure si ho hem entès. Tots tenim aparells i coses que hem comprat, però que no podem ensenyar la factura o el tiket, per la senzilla raó de que passat un temps, acabat el termini de garantía la vam llençar.

Podria mostrar-nos el director o aquells Mossos, les factures del seus telèfons mòbils, per exemple?
Doncs, si no la tenen, hem de sospitar que pot ser robat i per tant, telèfon requisat també.
I si és robada, tenen una denuncia registrada del robatori? Com poden sospitar que és robada si no hi ha cap denuncia?

Però segons l’explicació del director, els mossos d’Esquadra, pel sol fet de sospitar que algú ha comes un robatori, pel sol fet de sospitar, ja estan autoritzats a requisar el que els hi sembli i fins i tot,  poden apallissar a algú si els hi demana el número de placa?  A quin punt hem arribat?
El cos dels Mossos d’Esquadra ja ha tingut uns quants casos lletjos, denunciats per abús de poder i per tant de comportament fora de la llei.

Si tot el que diu la premsa i el que es diu en aquest vídeo és veritat, podem pensar, que aquestes coses passaven sovint amb la policia de Franco, amb la de Pinochet i d’altres similars. 

Fa poc, l’expresident Pujol, entrava a declarar al Jutjat. Pujol també és sospitós, doncs podria ser, que si hagués acumulat la seva fortuna a l’estranger amb diner negre, i per tant sense pagar cap impost ni un, ens hauria robat a tots?
I perquè els Mossos no van emprar aquest mateix procediment amb Pujol i li van requisar tots els bens o els diners a l’estranger, per exemple.

Sempre hem pensat, que una de les assignatures pendents a Catalunya, es fer que el cos de la policia, sigui acurat respectant les lleis i als ciutadans, encara que siguin delinqüents.

Per cert, ens podria explicar el director de la policia, que se’n fa d’aquesta tablet, on va a parar si no hi ha cap denunciant a qui tornar-la?

(Podeu teclejar u ombrejar, copiar  i enganxar al buscador del YouTube):
Quatre Mossos d'Esquadra apallissen un noi que els reclamava el número de placa
   
Los Mossos d'Esquadra a Israel. Cursos de represión 

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]