miércoles, 18 de febrero de 2015

Des de la meva finestra




















“Caerán todos”

Tot just a primers de novembre passat, el grup de moda en el panorama polític espanyol, Podemos, va llençar una consigna de les seves, que com sempre venen fent, ve a ser com un desig de millora, però sense explicar com ho faran. És la costum dels teòrics.

La idea del “Caerán todos”, la van llençar amb total desdeny a primers de novembre i en aquest “cauran tots”, es de suposar que s’estaven referint a persones que instal·lades en l’àmbit del poder, utilitzen la corrupció habitualment amb total impunitat.
Tant de bo, que algú aconsegueixi fer caure a tots els corruptes. Per si encara no han pensat com fer-ho –al menys no ho han dit -, els hi podem deixar una idea: simplement la Justícia ha d’actuar de una manera justa, recta i sense privilegis. Doncs, desprès de pensar-ho molt, no veiem altra fórmula que pugui ser més efectiva.

Des de primers de l’any passat, estem veient com els de Podemos, acusen contundentment als grups polítics que han governat, insinuant fins i tot que són uns lladres, i acusant-los d’haver ignorat conscientment la corrupció que tant abunda en aquest país.

El que passa ara, és que des de fa un parell de mesos estem saben a traves de la premsa, de com les quatre persones més principals de Podemos, han recolzat i ajudat a règims com els de Iran i Venezuela, però a més es diu que han percebut molts diners d’aquests països. Uns diners que fins i tot, un cop cobrats, haurien tributat per molta menys quantia de la que corresponia.

És a dir, que els que amenaçaven amb fer caure a tots els corruptes, ara es veuen acorralats pels seus propis actes, similars als que ells pretenien combatre. Ens recorda a allò que diuen: “Consejos doy que para mí no tengo”.

Així les coses, potser seria millor que per mantenir la coherència, ara ampliessin una mica el nom del partit, pel de “Podemos ser como los demás”.   


(Podeu teclejar u ombrejar, copiar  i enganxar al buscador del YouTube):


‘Caerán todos’, el vídeo con el que Podemos celebra los resultados del CIS

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]