domingo, 18 de enero de 2015

Cartes al Director

Els centres cívics (públics, i no privats)


Sr. Director:
El passat dia 9 de gener, vaig llegir al diari “Segre”, un article on el Sr. Àngel Ros, parlava sobre firmes interessades pel projecte de les “Basses d’Aplicat”, però a la vegada al mateix article, diu que els dos “Centres de Atenció Educativa a joves en risc d’exclusió”, estaran ubicats als centres cívics de Balafia i Bordeta i que confia adjudicar-los durant el primer trimestre d’aquet any. Sembla una noticia solapada... però que nosaltres entenem que es vol privatitzar. Jo li demanaria al Sr. Alcalde, que expliqués que és exactament, aquesta adjudicació a la que es refereix.
És que ja té en ment privatitzar aquets locals socials? Aquests locals i les entitats veïnals estem enfadades, per que si és així, dona la impressió, de que té ganes de que desapareguem, perquè entre aquesta noticia i la que parla de impostos de societats per part del govern a les entitats veïnals... no ens fan tenir gaires bones expectatives de futur, pot ser per que les persones que formen les juntes son voluntaris i treballen mol i gratuïtament, i sense ànim de lucre, fen una tasca de moviment veïnal, i de respecte al ciutadà, no som ben vistos per les administracions i ajuntaments, però per moltes ganes que tinguin de fer-nos desaparèixer, nosaltres continuarem, amb mes força si cal, i confiem en que vostè Sr. Àngel Ros, amb l’experiència que té com a  membre de la FAV i defensor de la nostra  tasca veïnal, lluiti per que això no passi.

Mari Carmen Guerrero
Presidenta de la 
Associació de Veïns de La Bordeta

---------------------------------------------------------------
Nota de la Redacció: Les Cartes al Director, aniran degudament identificades i no podran contenir insults, ni ser ofensives, en tot cas, no seran la nostra opinió sinó la del signant. En cap cas es mantindrà correspondència amb els autors. Les Cartes al Director es poden enviar a la nostra adreça: ilergeta386@gmail.com

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]